Overview

Virtueel Inhouse Event

Date & Time 01-02-2018 | 09:00 - 23:59

Location Virtueel

Type Other

Description

Kennismaken was nog nooit zo gemakkelijk. Je hoeft er zelfs je luie stoel niet voor uit. Tijdens ons Virtueel Inhouse Event krijg je vanaf je laptop, tablet of computer een prima indruk van ons en onze organisatie. En dat op een innovatieve én leuke manier.

Log in op een moment dat jóu uitkomt. Bekijk de vlogs die EY medewerkers met verschillende studie achtergronden en werkzaam voor diverse afdelingen hebben gemaakt over hun werk en ontdek hoe breed en veelzijdig onze organisatie is.

Bekijk ook de skype for business gesprekken met onze collega’s in het buitenland. Laat je uitgebreid informeren over het sollicitatieproces. Of neem deel aan een live chatsessie met onze recruiters en andere medewerkers.

Vanaf je bank of keukentafel krijg je zo een prima indruk van wie wij zijn en ontdek je tegelijkertijd wat je met jouw achtergrond, studie en talent bij EY kunt doen en bereiken. Je zult zien: dat is meer dan je denkt.

Het Virtueel Event is van 1 februari tot en met 15 februari 2018 geopend. Daarnaast zijn er speciale momenten waarop je deel kan nemen aan een live chatsessie met onze recruiters en andere medewerkers.