Overview

Masterclass Jacobs Douwe Egberts

Date & Time 16-05-2019 | 09:00 - 19:00

Deadline 08-04-2019

Location Utrecht

Type Business course

Description

Wat je bij ons doet heeft impact. JACOBS DOUWE EGBERTS is een internationale speler op het gebied van koffie en thee. In Nederland dragen ruim 2.100 collega's bij aan het succes van toonaangevende merken zoals Douwe Egberts, Senseo, L'OR en Pickwick. Wat je hier doet, wordt opgemerkt én heeft impact. Benieuwd naar hoe jij impact kan maken? Ervaar het zelf en schrijf je in voor onze JDE Masterclass op 16 mei 2019.

Wat kun je verwachten?
Tijdens de JDE Masterclass dompelen we je onder in de wereld van koffie en thee en maak je uitgebreid kennis met de mensen achter onze merken. Je gaat samen met een team aan de slag met een echte case van JACOBS DOUWE EGBERTS waarbij je uiteraard de nodige professionele ondersteuning krijgt. Aan het eind van de dag krijg je de kans om jouw impact te laten zien, door de uitkomst aan het Management Team te presenteren. Natuurlijk zorgen we ook voor een rondleiding door de Koffiebranderij en diverse workshops.

Na deze dag hopen we natuurlijk dat je onze passie voor koffie en thee deelt. Mocht de klik wederzijds zijn, dan gaan we kijken of je bij ons concreet aan de slag kunt in bijvoorbeeld een stage of startpositie. 

Read the full description and subscribe to this event

Login or register