Overview

Madrid Business Experience 2019

Date & Time 13-11-2019 | 00:00 - 00:00

Deadline 16-09-2019

Location Madrid

Type Business course

Required Languages Dutch

Subscription closed

Description

Join the Madrid Business Experience 2019!

De tickets naar Madrid liggen al klaar. Ga jij mee?

Ben je nieuwsgierig hoe het (IT) audit vak er in de toekomst uit gaat zien en ben je benieuwd hoe het is om als (IT) auditor aan de slag te gaan bij KPMG? Join the Madrid Business Experience 2019! 

In Madrid krijg je gedurende vijf dagen een uitdagend voorproefje. Je volgt workshops en gaat samen met een team aan de slag met een real life case voor een van onze klanten. Ook op het programma: een tapastour, borrelen op een dakterras, workshop Flamenco dansen en enkele van de beroemdste Madrileense cafés, restaurants en clubs. Je wordt begeleid door je persoonlijke mentor en ontmoet je collega’s van morgen. 

Het vak van auditor en IT-auditor verandert snel: het wordt alleen maar interessanter. Bij KPMG zijn we volop bezig met de toekomst en we kunnen jou uitstekend voorbereiden. Daarom hebben wij als enige van de Big Four onze Business Experience niet alleen opgezet voor de auditor, maar ook voor de IT-auditor van morgen. Naast de technologische veranderingen blijft werken in de audit een heel sociaal vak. Om de cijfers te kunnen begrijpen ben je ook vaak in gesprek met klanten over hun business; een belangrijk deel van je werk. 

Beleef net als de deelnemers van vorig jaar een leerzame business course. Trainingen, gesprekken en een pittige case wisselen elkaar af. Net als onvergetelijke avonden op plekken waar je echt een keer geweest moet zijn. Bekijk hier de Madrid Business Experience Aftermovie 2018! 

Read the full description and subscribe to this event

Login or register