Overview

KPMG International Case Competition

Date & Time 08-02-2018 | 10:08 - 19:00

Deadline 09-01-2018

Location Amstelveen

Type Business course

Description

Overweeg je een carrière in consultancy en wil jij ervaren hoe het is om in de schoenen van een consultant te staan? Tijdens de KPMG International Case Competition (KICC) leer je KPMG Advisory kennen én maak je kans om samen met drie andere topstudenten te gaan strijden in Kuala Lumpur tegen 23 internationale teams. 

De KICC start met twee selectiedagen op ons kantoor in Amstelveen. Op een van deze dagen leer je KPMG en consultancy kennen. Je kunt jezelf bewijzen tijdens verschillende opdrachten. Van alle aangemelde studenten gaan de beste dertig door naar de volgende ronde: de Business Challenge.
 
De Business Challenge is een tweedaagse nationale competitie in Amsterdam en omgeving waar de dertig vanuit de selectiedagen geselecteerde studenten de kans krijgen om hun meest innovatieve idee aan onze klant te pitchen. Wie de klant is blijft nog even een verrassing. We kunnen je alvast verklappen dat je op een onwijs gave locatie in teamverband gaat werken aan een case, waar we je natuurlijk goed op gaan voorbereiden. Verder worden workshops en trainingen van experts gegeven, is er een gevuld avondprogramma én overnacht je in onze hoofdstad!
 
Wie weet vertegenwoordig jij KPMG Nederland met jouw team in Kuala Lumpur van 9 tot en met 12 april 2018. Waar jullie samen werken aan een Harvard Business Case, genieten van een onvergetelijke en onwijs leerzame ervaring, de indrukwekkende stad leren kennen en een waardevol sociaal en professioneel netwerk opbouwen. Bekijk de video voor een  sfeerimpressie van voorgaand jaar.

Voor wie?

  • Je zit in je laatste jaar van je Bachelor- óf in je Master studie en heb jij de ambitie om de consultancy in te gaan. 
  • Je volgt een Universitaire studie in de richting van IT, Techniek, Bedrijfskunde, Finance of een studie met een kwantitatieve oriëntatie (bijvoorbeeld Kwantitatieve economie, Econometrie, Wiskunde of Natuurkunde).
  • Je bent analytisch en conceptueel sterk.
  • Je bent een teamplayer met sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden.
  • De Nederlandse en Engelse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift en je bent woonachtig in Nederland.

Hoe kun jij meedoen?

Ronde 1: Online aanmelden 
Het begint allemaal bij het online aanmelden. Stuur je CV en beantwoord onderstaande vragen (in plaats van een motivatiebrief):

  1. Wat motiveert jou om mee te doen aan de KICC?
  2. Waarom zouden we jou moeten selecteren voor de KICC?

Ronde 2: Selectiedagen - 8 of 9 februari
Deze dag geeft jou de gelegenheid om kennis te maken met de brede dienstverlening van KPMG Advisory, bestaande uit Technology, Risk & Regulatory, Assurance, Strategy & Operations, Deals, Finance & Business Services. Ga jij ons overtuigen dat jij degene bent die de KPMG Business Challenge aan kan gaan?

Ronde 3: Business Challenge - 23 en 24 februari
Na ronde 2 worden dertig topstudenten geselecteerd. Zij worden uitgedaagd tijdens de nationale competitie; de KPMG Business Challenge. Dit tweedaagse event staat in het teken van Innovation. De focus ligt op creativiteit, consultancy skills, persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk de uitdaging of jij degene bent die naar Kuala Lumpur vliegt.

Meer informatie
Meld je nu aan via deze link of neem voor meer informatie contact op met Melissa Frens (frens.melissa@kpmg.nl) of Florien van Bommel (vanbommel.florien@kpmg.nl).