Overview

EY Assurance Landelijke Inhousedag

Date & Time 18-04-2018 | 10:00 - 18:00

Deadline 11-04-2018

Location EY Amsterdam

Type Inhouseday

Description

Wat gaan de accountants van de toekomst doen? Hoe ziet hun werkdag eruit? En wie zijn hun klanten eigenlijk? Als je een keer echt bij ons naar binnen wilt kijken, dan is de landelijke EY Assurance Inhousedag hét moment.

Wat gaan we doen?
Op de EY Assurance Landelijke Inhousedag kan je van nabij meemaken hoe het is om met diverse mensen samen te werken en hoe het eraan toegaat binnen onze internationale organisatie. Ook maak je kennis met de verschillende afdelingen van onze Assurance praktijk en met de accountant van de toekomst. Ben jij bijvoorbeeld geïnteresseerd in fraude onderzoek of spreekt data analytics jou meer aan? De verschillende mogelijkheden komen uitgebreid aan bod. Daarnaast geven we je inzicht in ons gevarieerde klantenpakket: van financiële instellingen en internationale profit organisaties tot publieke instellingen.

Voor wie?
Ben je een 2e, 3e of 4e jaars student aan de Hogeschool of universiteit in de richting van accountancy business, economie, econometrie of IT? En heb je interesse in Assurance en de accountant van de toekomst? Schrijf je dan nu in.