Overview

(Starter) Project Market Channel Research

Function: Recruitment | 40 hours a week

Type: Job

Location: Alphen aan de Rijn

Apply now

Description

Wat voor ervaring ga jij als Starter opdoen? 
Zeeman is zichzelf steeds meer aan het ontwikkelen van een ‘winkel’ naar een merk. Vanuit deze gedachte willen wij ook onderzoeken welke commerciële mogelijkheden wij nog meer hebben, internationaal. In deze stage zal je een onderzoek gaan doen gericht op  diverse kanalen. Je krijgt daarbij ook de mogelijkheid om in te zoomen op de meest interessante mogelijkheden én kan hierdoor echt impact maken op de verdere groei van de  organisatie. 

Dit project is unieke kans om diverse afdelingen te leren kennen. Denk aan Inkoop, Supply Chain, Marketing, E-commerce, Transport en Verkoop. Jouw sparringpartners zijn allerlei collega’s binnen de organisatie  op diverse niveaus. 

Je hebt echt de kans om mee te bouwen aan onze toekomst! Je ontwikkelt in deze rol onder andere jouw analytische vaardigheden, logistieke kennis en je commerciële en ondernemende vaardigheden. 

Wat krijg je terug?

·        Zeeman is volop in ontwikkeling, zowel door het verbreden van haar klantenkring als door internationale expansie en daardoor biedt Zeeman je een afwisselende en uitdagende functie in een omgeving die continu in beweging is;

·        Een gezonde werkgever waar maatschappelijk verantwoord ondernemen een hoge prioriteit;

·        Als je fulltime werkt (40 uur), krijg je 24 vakantiedagen en 12 ADV-dagen per jaar

·        Reiskostenvergoeding

·        20% personeelskorting 

Read the full description and apply

Login or register