Overview

Corporate Recruiter (NL)

Function: 40 hours a week

Type: Job

Location: Bussum

Apply now

Description

Geef als Corporate Recruiter studenten en starters een vliegende start in hun carrière! In deze rol ben je namelijk verantwoordelijk voor de werving van werkstudenten, scriptie stagiaires en startende consultants in Nederland (en naar verwachting ook in België, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk)

Jouw rol

Het recruitment team bestaat nu uit een Talent Acquisition Manager en een Corporate Recruiter die zich richten op het recruitment van ervaren Consultants. Jij zal je in deze rol focussen op de werving van studenten en starters. Je bouwt zelfstandig een talent pool op, interviewt de kandidaten en zorgt dat het sollicitatieproces goed verloopt. Jij zorgt dat de juiste talenten worden verbonden aan Zanders. Van A tot Z zorg jij voor een uitstekende ‘candidate journey’ waardoor we weer een nieuwe collega kunnen verwelkomen.

Daarnaast ben je altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om ons kantoor te promoten en studenten te enthousiasmeren over de openstaande posities. Dit doe je uiteraard niet alleen, je hebt 160 collega’s die je graag helpen met de recruitment activiteiten zoals inhousedagen, diners en carrièrebeurzen. Zij bedenken vaak ook zelf nieuwe events en jij helpt ze om deze ideeën te realiseren. Op deze manier is bijvoorbeeld ook onze Zanders Escape Room ontstaan. Jij organiseert alle evenementen tot in de details, je vertegenwoordigt Zanders (soms ook door het geven van een presentatie) en zorgt voor een goede follow-up.

Wij bieden jou

  • Een rol met veel ondernemerschap, eigen verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen in Recruitment en Employer Branding
  • Een ambitieuze werkomgeving waarin collega’s samenwerking en innovatie belangrijk vinden
  • Een enthousiast HR team bestaande uit een Talent Acquisition Manager, Corporate Recruiter, HR Manager en HR Advisor
  • Trainingen, goede koffie, een jaarlijkse Zanders trip naar een (verrassings-) locatie in Europa en andere uitjes en borrels!

Wie wij zijn

We zijn een consultancykantoor met meer dan 160 collega’s. Onze collega’s hebben een universitaire achtergrond in Econometrie, Wiskunde, Bedrijfskunde, Economie, Finance of een andere gerelateerde studie. Zij adviseren multinationals, financiële instellingen en instellingen in de publieke sector over treasury management en risico management gerelateerde vraagstukken. We hebben kantoren in Nederland, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk, België en de Verenigde Staten. En dit jaar bestaan we 25 jaar wat we uitgebreid gaan vieren!

Leg je de lat hoog en wil je het beste uit jezelf halen? Dan is dit de functie voor jou!

Read the full description and apply

Login or register