Overview

Consultant: Publieke Sector

Function: 40 hours a week

Type: Job

Location: Bussum

Apply now

Description

Jouw functie

Als Consultant ondersteun je collega’s bij de advisering op het gebied van treasury, financierings- en beleggingsoplossingen. We adviseren o.a. woningcorporaties, organisaties in het onderwijs en de zorg en overheden. De advisering loopt uiteen van de begeleiding van financieringstrajecten, het uitvoeren van een treasury scan en het opstellen van een treasury jaarplan, tot het doen van voorstellen voor het indekken van renterisico.

Je bent adviseur voor een aantal vaste klanten en daarnaast werk je op grote projecten waarbij je veel klantcontact hebt. Je werkt op verschillende projecten tegelijk waardoor je een divers takenpakket hebt. Gezien in deze sector de relaties met de cliënten vaak van lange duur zijn, is goed relatiemanagement erg belangrijk.

Verantwoordelijkheden

  • Ondersteuning van collega’s bij het analyseren van de strategie, het beleid en de organisatie vanuit treasuryperspectief
  • Het identificeren en adviseren van concrete oplossingen op basis van ‘best practice’
  • Ondersteuning bij markt- en productontwikkeling

Wij bieden jou

  • Expert te worden in treasury- en risicomanagement in een team van ervaren consultants
  • Uitdagende opdrachten bij diverse klanten in de publieke sector
  • Onderdeel te zijn van een enthousiast team met een focus op plezier, team spirit en persoonlijke ontwikkeling
  • Deel te nemen aan ons Zanders Talent Program. In dit programma volg je trainingen op het gebied van Treasury, Risk en Finance. Daarnaast wordt je ondersteund om jouw CFA Level I te behalen. Én krijg je trainingen op het gebied van Consultancy, Leiderschap en Persoonlijke ontwikkeling

Wie wij zijn

Wij zijn een toonaangevend onafhankelijke consultancy kantoor met drie expertisegebieden: Treasurymanagement, Risicomanagement en Corporate Finance. Sinds de oprichting in 1994 is Zanders uitgegroeid tot een internationaal gevestigde nichespeler. Met meer dan 140 collega’s werken we vanuit onze kantoren in Nederland, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk, België, Verenigde Staten en Duitsland. We adviseren multinationals, financiële instellingen en instellingen in de publieke sector. Het belang van de cliënt staat centraal, van strategie tot en met implementatie.

Leg je de lat hoog en wil je het beste uit jezelf halen? Dan is dit de functie voor jou!

Read the full description and apply

Login or register