Overview

Werkstudent Employee Insights

Function: Talent Acqusition | 7 months | 16 hours a week

Type: Side job

Location: Amstelveen

Apply now

Description

Organisaties over de hele wereld zijn voor hun succes afhankelijk van de capaciteiten en prestaties van hun medewerkers. Willis Towers Watson helpt organisaties zich ervan te verzekeren dat de juiste mensen op de juiste plaats zitten, dat zij het juiste werk doen tegen de juiste kosten en dat zij betrokken, toegewijd en productief zijn. Wij vertrouwen op data, analyses en ervaring om vast te stellen welke medewekers behoeften essentieel zijn voor bedrijfsprestaties. Wij ontwikkelen strategieën en ontwerpen en implementeren programma’s die inspelen op deze behoeften. Dit leidt tot betere prestaties en zorgt ervoor dat een maximaal rendement uit medewerkers wordt gehaald. Door gebruik te maken van toonaangevende technologie, internationale medewerkers informatie, onderzoek en inzicht kunnen we ideeën snel omzetten in acties.

De practice Employee Insights houdt zich bezig met het meten en verbeteren van de engagement van personeel. Wij ontwerpen vragenlijsten die medewerkers in staat stellen hun mening te geven over hun betrokkenheid bij de organisatie. We inventariseren hoe men denkt over hun bedrijf, maar ook wat hen belemmert of juist stimuleert om een goede prestatie te leveren. Na afloop van een onderzoek zitten we om de tafel met het senior leadership van grote organisaties om de resultaten te bespreken en advies te geven over verbeteracties.

The Role

Het Employee Insights team is op zoek naar versterking! Bij ons BeNeNord team in Amstelveen hebben wij ruimte voor een werkstudent met affiniteit voor medewerkersbetrokkenheid, project management plus feeling heeft voor het werken met zeer uiteenlopende stakeholders. Je bent onderdeel van een team dat trajecten ontwikkelt en uitvoert voor multinationals die een zetel hebben in de Benelux en Scandinavië. De taken zijn divers, en je draait vanaf dag 1 mee met verschillende projectteams. Omdat geen enkel project en geen enkele klant hetzelfde is, zijn de werkzaamheden moeilijk in bulletpoints te vangen. Een greep uit de taken van werkstudent:

  • Analyseren, interpreteren en presenteren van data
  • Eerstelijns contactpunt voor vragen van klanten en medewerkers
  • Ondersteunen bij pitches en presentaties
  • Eindverantwoordelijke voor onderdelen van projecten, te bepalen op basis van eigen interesses en sterktes

Read the full description and apply

Login or register