Overview

(Senior) Content Marketeer

Function: Corporate Recruitment | 40 hours a week

Type: Job

Location: Gustav Mahlerplein 76, 1082 MA Amsterdam

Apply now

Description

Wij geloven dat je met goede content het verschil kan maken. Ben jij in staat om strategisch mee te denken over het contentbeleid van Vibe Group en weet je dit te implementeren in de contentstrategie? Heb je een passie voor schrijven en word je enthousiast van een steengoede tekst? Heb jij continu creatieve ideeën om een boodschap over te brengen? Lees dan snel verder, want we zijn op zoek naar een (senior) Content Marketeer die verantwoordelijk is voor de volledige content strategie van Vibe Group en haar onderliggende brands.

In de brede rol als (senior) Content marketeer krijg je zeer veel verantwoordelijkheid. Ook zijn je werkzaamheden erg divers. Van strategie – je mag namelijk zelfstandig een content strategie gaan opzetten voor al onze brands – tot het operationeel schrijven van een vacaturetekst. Je werkt vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam. Je bent veel bezig met IT content, enige interesse in IT is dus gewenst maar niet noodzakelijk. Maar ook voor het merk Vibe Group ga jij content bedenken en daarvoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Daarnaast stuur je externe copywriters en vertaalbureaus aan, je bedenkt de tofste concepten, redigeert teksten, schrijft en produceert video-content en maakt magazines. Je krijgt de vrijheid om te bepalen welke content je wil maken en je kunt je creativiteit hier dus zeker kwijt.

Check vooral ons Youtube kanaal om een indruk te krijgen van Vibe Group en welke video content we zoal gemaakt hebben.

ALS (SENIOR) CONTENT MARKETEER BEN JIJ VERANTWOORDELIJK VOOR:

  • Het opstellen van de content strategie;
  • De uitvoering, analyse en optimalisatie van de content strategie op diverse mediaplatformen;
  • Het creëren van offline marketing materiaal zoals brochures, leaflets en posters, in samenwerking met onze in-house designer;
  • Het onderzoeken van doelgroepen en persona’s voor de verschillende brands;
  • Het bepalen en bewaken van de tone of voice van onze brands;
  • Het beheren van de content op de 21 websites, in vier verschillende talen;
  • Het genereren van SEO-teksten in samenwerking met het online marketing team;
  • Het begeleiden van andere content marketeers.

Read the full description and apply

Login or register