Overview

Marketing Stagiair(e)

Function: Corporate Recruitment | Minimaal 5 maanden | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Gustav Mahlerplein 76, 1082 MA Amsterdam

Salary: 400

Apply now

Description

Lach jij zelf het hardst om je eigen woordgrappen maar lachen andere mensen stiekem ook wel een beetje mee? Schrijf jij elk jaar de sinterklaasgedichten voor je hele familie en check jij de scripties van vrienden altijd op spelling? Doop jij je frikandel het liefste in een marketingsausje en wil jij je verder ontwikkelen als allround marketeer?

Dan is het tijd voor een stage bij Vibe Group!

Leuk dat je het vraagt! Vibe Group is een IT staffing organisatie in Amsterdam. Dat klinkt nou niet bepaald sexy, maar wij zijn dat gelukkig wel. Vibe Group is een jong en dynamisch bedrijf wat ontzettend hard groeit. We hebben een professionele marketingafdeling en dat is maar goed ook, want de marketingactiviteiten breiden steeds verder uit en we zoeken iemand die ons daarbij kan helpen.

Als Marketing Stagiair(e) kom je te werken in een hecht en hilarisch team dat bestaat uit een marketing manager, online marketeer, content marketeer, event manager en een designer. Als stagiair krijg je de kans om bij iedereen mee te kijken en je te ontwikkelen in de dingen die jij zou willen leren (of van school moet leren). Bekijk vooral even ons Youtube-kanaal en onze Instagram om te zien wat we allemaal doen.

  1. In principe werk je voor zeven merken tegelijk, we werken binnen Vibe namelijk met het Branded House model (als je niet weet wat dat is, zou ik dat nog even opzoeken voor je sollicitatiegesprek);
  2. Afwisselende marketing stage, waarin je een waardevolle bijdrage levert en waarin je ook zelf mag bepalen wat je gaat leren;
  3. Je bent deel van een internationale organisatie, dus je werkt ook meteen aan je Engels;
  4. Je leert je verplaatsen in verschillende doelgroepen en mag eigen ideeën altijd uitvoeren;
  5. Tijdens de pauze kun je achter de PlayStation kruipen, sporten in de sportschool of gewoon met collega’s kletsen;
  6. Je kunt smoothies halen in onze eigen ‘Vibe Group Lounge’;
  7. Wij hebben de gezelligste vrijdagmiddagborrels van Amsterdam;
  8. Je krijgt ook nog geld van ons: €400,- per maand.

Read the full description and apply

Login or register