Overview

Lead Consultant

Function: Corporate Recruitment | 40 hours a week

Type: Job

Location: Gustav Mahlerplein 76, 1082 MA Amsterdam

Apply now

Description

Weet jij als geen ander hoe je een markt binnen de recruitment opbouwt en is het maximaal haalbare bereikt binnen jouw huidige functie? Heb jij de ambitie om succesvol te zijn in bemiddeling en ben je klaar om jouw kennis te delen met collega’s als volgende stap? Start je managementcarrière bij Vibe Group als Lead Consultant en groei mee met onze organisatie!

Vibe Group zoekt een ervaren recruiter die de ambitie heeft een team aan te gaan sturen binnen een van onze brands. Het netwerk is reeds opgebouwd, het is aan jou het verder uit te bouwen. Je begeleidt nieuwe collega’s om succesvol te worden en bouwt zo het team (en daarmee de brand) verder uit. Jij weet als meewerkend voorman de allerbeste (IT) kandidaten aan opdrachtgevers te binden en ziet jouw ambitie en drive terug in een fantastisch commissieschema.

Voor onze meest recent gestarte brand zijn wij op zoek naar een ambitieuze Lead Consultant met een winnaarsmentaliteit. De ideale Lead Consultant is een echte sales professional met enkele jaren ervaring in recruitment. Als natuurlijke leider neem jij het voortouw op weg naar de overwinning. Hiervoor is het onmisbaar dat je het team weet te inspireren en te motiveren om zo tot grote prestaties te komen. Je bent doortastend, leading from the front en wil dat de komende jaren blijven.

Je krijgt een prachtige werkplek op ons kantoor aan de Amsterdamse Zuidas. Je rapporteert in deze positie direct aan een van onze Teammanagers, bent leading from the front & leading by example en stuurt één tot drie collega’s aan, afhankelijk van je ervaring.

Verder bieden wij:

  • Een professionele & prettige werkomgeving waar gebruik wordt gemaakt van de nieuwste tooling;
  • Een boven marktconform arbeidsvoorwaardenpakket;
  • Een royaal commissieschema;
  • Een uitgebreid L&D programma in samenwerking met o.a. FranklinCovey, externe coaching sessies met senior trainers/coaches;
  • Een sportabonnement bij Clubsportive, een van de meest exclusieve gyms van de Zuidas;
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan (internationale) incentive trips en sterrenlunches;
  • Elke ochtend een verse smoothie bij onze juicebar;
  • Gezellige afsluiting van de week met de Vibe borrel!

Read the full description and apply

Login or register