Overview

HR Stagiair(e)

Function: Corporate Recruitment | Minimaal 5 maanden | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Gustav Mahlerplein 76, 1082 MA Amsterdam

Salary: 400

Apply now

Description

Als HR stagiair(e) ga je direct samenwerken met ons HR team, bestaande uit een HR manager, HR advisor en twee HR officers. Op de HR afdeling ben je medeverantwoordelijk voor de on- en offboarding processen, het digitaliseren en efficiënter inrichten van processen en ben je het eerste aanspreekpunt voor operationele vragen. Daarnaast kun jij je steentje bijdragen aan het beheren én up-to-date houden van het personeelsinformatiesysteem (AFAS).

En dat is niet alles! Hoog op de agenda van de HR afdeling staat de duurzame inzetbaarheid van de medewerker. Heb jij creatieve ideeën om dit te bevorderen? Dan zijn jouw hulp en visie meer dan welkom. Bij Vibe Group neem jij zoveel initiatief als je zelf aankunt. Wij staan altijd open voor goede ideeën, waarbij jij gerust het voortouw mag nemen.

Ben je daarnaast nieuwsgierig hoe een werkdag van één van onze Corporate Recruiters eruit ziet? Loop dan ook mee met de collega’s van onze interne werving. Maak kennis met het schrijven van vacatureteksten en presenteer jezelf als een volwaardige gesprekspartner tijdens sollicitatiegesprekken.

Read the full description and apply

Login or register