Overview

Corporate Recruiter

Function: Corporate Recruitment | 40 hours a week

Type: Job

Location: Gustav Mahlerplein 76, 1082 MA Amsterdam

Apply now

Description

Vibe Group zoekt een collega voor ons huidige Corporate Recruitment team, die de tomeloze groei van de organisatie samen met hen wilt voortzetten. De beste salesmensen uit de markt headhunten en zorgen dat ze bij Vibe Group hun nieuwe uitdaging vinden, dat is wat je gaat doen. Per gehunte kandidaat pak jij een dikke bonus. Vrij uniek als Corporate Recruiter (!)

Samen met ons huidige team, zorg jij ervoor dat onze sales afdelingen worden versterkt met de beste commerciële talenten uit de markt. Vanzelfsprekend vul je her en der ook support functies in voor Vibe Group.

Ben jij (inhouse) recruiter? Vind jij het leuk om zelf teams op te kunnen bouwen? Zou jij willen werken alsof je aan de bureaukant zit, maar je talenten inzetten voor één bedrijf? Bouw dan als Corporate Recruiter mee aan het (internationale) succes van een jong en ambitieus bedrijf!

Vibe Group is een ambitieus en snelgroeiend IT-recruitmentbureau met Nederlandse roots. We zijn inmiddels onder meer gevestigd aan de Zuidas in Amsterdam, in Antwerpen, Brussel, Düsseldorf en Frankfurt. Meer weten over Vibe Group? Bekijk onderstaande video (mocht je geen mogelijkheid hebben om geluid af te spelen, vink dan de ondertiteling aan).

https://www.youtube.com/watch?v=TRHdSyeZnxo&feature=youtu.be

Jouw functie als Corporate Recruiter
Jij hebt ruime ervaring in de recruitment-business en bent klaar om de bureaukant van het vak in te ruilen voor een functie met meer diepgang. Tegelijkertijd werk je graag resultaatgericht, met doelstellingen en wil je het snelle ritme van de recruitment-wereld vasthouden. Wij zoeken iemand die het sales-spelletje niet los wil laten en het leuk vindt om dit toe te passen binnen een snelgroeiend bedrijf. Je zult je in deze functie vooral richten op het aan de telefoon headhunten van goede salestalenten. Je doet samen met je collega Corporate Recruiters de volledige werving en selectie voor alle interne vacatures bij Vibe Group en levert zo een belangrijke bijdrage aan de groei van de organisatie.

Read the full description and apply

Login or register