Overview

Consultant

Function: Corporate Recruitment | 40 hours a week

Type: Job

Location: Gustav Mahlerplein 76, 1082 MA Amsterdam

Apply now

Description

Wij zorgen ervoor dat jij je echt kunt verdiepen in een klein deel van de IT-markt. Hierdoor word jij dé specialist binnen een bepaalde niche. Dat werkt zeer prettig, we noemen dat meer weten van minder. Door jouw specialisme ben jij als geen ander in staat om klanten en kandidaten binnen jouw niche te bedienen. Aan de ene kant zorg je ervoor dat bedrijven gekoppeld worden aan IT-professionals. Je onderhoudt een bestaand netwerk van klanten en bent bezig met het binnenhalen van nieuwe organisaties. Aan de andere kant heb je uitvoerig contact met IT-professionals binnen jouw netwerk. Dit contact is vaak intensief en persoonlijk en daardoor erg interessant. Zo begeleid je bijvoorbeeld kandidaten bij vervolgstappen in hun carrière. Doordat jij je echt specialiseert binnen een specifieke niche, gaat het werk binnen Vibe Group een heel stuk verder dan enkel het in contact brengen van opdrachtgever en kandidaat. Dit maakt het werk niet alleen een stuk interessanter en uitdagender, maar vergroot met name de kans op succes.

Dat onze aanpak werkt blijkt uit de resultaten. Vibe Group is in 2011 opgericht door onze twee founders. Inmiddels is Vibe Group een internationaal netwerk met vijf kantoren in Nederland (Amsterdam), België (Antwerpen & Brussel) en Duitsland (Düsseldorf en Frankfurt). We hebben niet alleen de ambitie om verder te groeien binnen deze kantoren maar ook naar andere steden en wellicht zelfs naar andere landen. Om deze ambitie te realiseren zijn wij op zoek naar talentvolle en gedreven consultants. Kun jij je vinden in onderstaande omschrijving? Dan zou jij weleens heel goed bij ons kunnen passen.

Als consultant kom je te werken in een vast en hecht team. Iedereen binnen dit team heeft zijn eigen specialisme, maar je werkt wel nauw samen om het maximale uit de markt te halen. Sommige niches liggen namelijk dicht bij elkaar. Collega’s zijn er om mee te sparren tijdens werktijd. Zo help je elkaar en houd je elkaar scherp. Daarnaast zijn je collega’s er natuurlijk ook om lol mee te maken en om mee te ontspannen. Een voorbeeld hiervan is de inmiddels welbekende vrijdagmiddagborrel.

Bij Vibe Group doen we er alles aan om jouw werkomstandigheden op kantoor te optimaliseren. Daarom werken we vanuit een schitterend kantoor op de Zuidas. Onze smoothie-maker Sandra staat op die zware maandagmorgen (en de andere dagen trouwens ook) voor je klaar in de ‘Vibe Group Lounge’ om een heerlijke verse smoothie voor je te maken. Daarnaast hebben we een in-house masseuse en krijg je van ons korting op een fitnessabonnement in één van de mooiste sportclubs van Amsterdam.

Read the full description and apply

Login or register