Overview

Junior Shipbroker/Bevrachter

Function: HR | jaarcontract | 38 hours a week

Type: Job

Location: Rhoon

Apply now

Description

Vertom Shipping & Trading BV is een innovatieve, onderscheidende en maatschappelijk betrokken logistiek dienstverlener met vestigingen in verschillende landen binnen Europa. Kernactiviteiten zijn het aanbieden en uitvoeren van transportoplossingen tussen de verschillende havens in Europa, Afrika, Zuid-Amerika en Noord-Amerika.

Voor onze afdeling Bevrachtingen op het kantoor in Rhoon zijn we per direct op zoek naar een fulltime junior Shipbroker/Bevrachter.

Je taken zullen onder andere bestaan uit bevrachten: het zoeken naar lading en het onderhandelen over de vrachttarieven en condities met makelaars en lading-eigenaren alsmede het onderhouden van contacten met de opdrachtgevers en boeken van lading, dagelijks afgeven van indicaties, uitwerken en aanbieden van offertes en de administratieve afwikkeling van de bevrachting.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een vlotte en gemotiveerde kandidaat. Je bent stressbestendig en beschikt over een klantgerichte en flexibele instelling. Een echte aanpakker die initiatiefrijk is en zich snel werkzaamheden eigen maakt. Je beschikt over goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van de Duitse taal is een pre.

De ideale kandidaat is enthousiast en gemotiveerd. Je komt te werken in een energiek team binnen een ambitieus bedrijf waarbij inzet en initiatief goed worden beloond.

Read the full description and apply

Login or register