Overview

Stagiaire Beleggingsadvies

Function: HR | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Amsterdam

Apply now

Description

Wat ga je bij ons doen?

Binnen de dienstverlening Beleggingsadvies zal meer aandacht worden gegeven aan acquisitie van nieuwe klanten en het vergroten van het belegde vermogen van bestaande klanten. Je gaat meewerken aan de acquisitie van klanten die gebruik wensen te maken van onze dienstverlening Beleggingsadvies. Je helpt mee met het maken en onderhouden van pitch- en bezoekpresentaties.

Daarnaast onderhoud je intensief contact met de beleggingsspecialisten inzake hun activiteiten op het gebied van acquisitie. Je maakt en onderhoudt het overzicht van de contacten van de beleggingsspecialisten met de verschillende kantoren van Van Lanschot en de daar werkzame bankers. Indien gewenst kun je participeren bij het commercieel overleg op de kantoren en in de één-op-één gesprekken van de beleggingsspecialisten met de bankers van de kantoren. Tevens help je mee bij het organiseren van inhoudelijke beleggingsbijeenkomsten.

Requirements

Herken jij je in ons profiel?

Werken bij Van Lanschot betekent op de eerste plaats dat je je herkent in onze kernwaarden: onafhankelijk, betrokken, deskundig en gedreven.

  • Je zoekt een leuke en leerzame stageplaats voor minimaal 20 weken op basis van 36 uur per week;
  • Je zoekt een meewerkstage;
  • Je hebt ervaring met Excel en Powerpoint;
  • Je bent ondernemend en niet bang om initiatief te nemen;

Laat in je motivatiebrief je affiniteit met en/of buitengewone interesse voor beleggen naar voren komen.