Overview

Stage Private Banking

Function: HR | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Amsterdam

Apply now

Description

Wat ga je bij ons doen?

Voor de afdeling Private Banking zijn wij op zoek naar een Stagiair(e) Private Banking. Op de afdeling werken in Amsterdam circa 75 medewerkers, bestaande uit Private Bankers en Relatiemanagers en Specialisten Private Banking.

Je krijgt een duidelijk beeld bij wat de Private Bankers van Van Lanschot doen. Zo zul je aanwezig zijn bij klantgesprekken om te leren wat het adviestraject van onze bank precies inhoudt. Ook wordt jou gevraagd na te denken over locale representatieve activiteiten en deze ook uit te voeren waardoor het kantoor potentiële klanten (prospects) kan ontmoeten. Vervolgens zal je je bezig houden met het opzetten en uitvoeren van cross-sell opdrachten. Tot slot zul je de Private Bankers en Relatiemanagers ondersteunen in hun administratieve werkzaamheden. Al met al krijg je een volledig beeld van datgene wat wij doen als bank!

De stage is beschikbaar vanaf februari voor minimaal 20 weken op basis van 40 uur per week.

Onderzoeksopdracht
Je onderzoeksopdracht wordt in overleg met je stagebegeleider vastgesteld. Onderzoeksopdrachten kunnen zijn:
Je taak is om potentiële klanten (prospects) voor Van Lanschot te bereiken en goed in kaart te brengen. Een belangrijk onderdeel daarbij is het inventariseren en categoriseren van het prospectbestand. Hiervoor gebruik je o.a. Company Info, maar ook andere bronnen en netwerken. Je stelt uiteindelijk in overleg met de Private Banker een top 100 van prospects samen die op basis van jouw onderzoek het meest kansrijk lijken.
of; Bench-Marking: hoe staat Van Lanschot er voor in vergelijking met haar concurrenten? Vergelijk de bedrijven en stel een actieplan op.

Requirements

Herken jij je in ons profiel?

Werken bij Van Lanschot betekent op de eerste plaats dat je je herkent in onze kernwaarden: onafhankelijk, betrokken, deskundig en gedreven.

  • Je volgt een HBO- of WO opleiding in een juridische of financiële richting.
  • Je werkt georganiseerd en accuraat.
  • Je bent ondernemend en bent niet bang initiatief te nemen.
  • Je bent cliëntgericht.
  • Je bent communicatief sterk.

Dan past deze stage misschien wel perfect bij jou!

Procedure

cv en motivatiebriefselectie en een gesprek