Overview

Stagiair(e) Beleggingsadvies

Function: HR | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Amsterdam

Salary: 650

Apply now

Description

Wat ga je bij ons doen?

Binnen de dienstverlening Beleggingsadvies zal meer aandacht worden gegeven aan acquisitie van nieuwe klanten en het vergroten van het belegde vermogen van bestaande klanten. Je gaat meewerken aan de acquisitie van klanten die gebruik wensen te maken van onze dienstverlening Beleggingsadvies. Je helpt mee met het maken en onderhouden van pitch- en bezoekpresentaties.

Daarnaast onderhoud je intensief contact met de beleggingsspecialisten inzake hun activiteiten op het gebied van acquisitie. Je maakt en onderhoudt het overzicht van de contacten van de beleggingsspecialisten met de verschillende kantoren van Van Lanschot en de daar werkzame bankers. Indien gewenst kun je participeren bij het commercieel overleg op de kantoren en in de één-op-één gesprekken van de beleggingsspecialisten met de bankers van de kantoren. Tevens help je mee bij het organiseren van inhoudelijke beleggingsbijeenkomsten.


Herken jij je in ons profiel?

Werken bij Van Lanschot betekent op de eerste plaats dat je je herkent in onze kernwaarden: onafhankelijk, betrokken, deskundig en gedreven.

  • Je zoekt een leuke en leerzame stageplaats voor minimaal 20 weken op basis van 36 uur per week;
  • Je zoekt een meewerkstage;
  • Je hebt ervaring met Excel en Powerpoint;
  • Je bent ondernemend en niet bang om initiatief te nemen;
  • Laat in je motivatiebrief je affiniteit met en/of buitengewone interesse voor beleggen naar voren komen.
     


Onze organisatie

Het verhaal van Van Lanschot en Kempen & Co is een boeiend verhaal. Het is een verhaal over mensen die durven. Actieve mensen, intelligente doeners. Een verhaal over mensen die verwachtingen overtreffen, verantwoordelijkheid nemen, de kansen die ze zien goed overwegen en daarna verzilveren. Mensen die ondernemen en altijd passie tonen voor hun werk. Zulke mensen krijgen bij ons alle kansen. Bij ons gebeurt het.

We zijn een gespecialiseerde en onafhankelijke Wealth Manager, die zich richt op het behoud en de opbouw van vermogen voor onze klanten. Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot en Kempen & Co hebben met particuliere en institutionele klanten. Private Banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring.Wat bieden we jou?

De cultuur van Van Lanschot en Kempen & Co biedt veel ruimte voor initiatief en ondernemerschap. Je kunt daardoor direct veel impact maken binnen jouw vakgebied en meewerken aan de toekomst van de bank. We bieden je alle ruimte je verder te ontwikkelen en te groeien in jouw functie en binnen de organisatie. Daarnaast bieden wij een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De persoonlijke bedrijfscultuur, de ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en de dynamische werkomgeving maken Van Lanschot en Kempen & Co uniek in haar soort.Ben je geïnteresseerd?

Neem dan contact met ons op. Voor nadere informatie kun je bellen of mailen met Annemarie van Dongen, Beleggingsspecialist, telefoon (020) 570 50 54, of Anniek Braat,  Recruiter, 06 5117 2137 of via a.braat@vanlanschot.com

Read the full description and apply

Login or register