Overview

Stage Private Banking, regio midden

Function: HR | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Amsterdam

Salary: 650 per maand

Apply now

Description

Wat ga je bij ons doen?

Wij bedienen onze klanten vanuit vier regio’s. Voor ons regiokantoor in Amsterdam zoeken wij een Relatiemanager. In deze rol beheer je samen met je Private Banker jullie klanten- en prospectportefeuille. Je maakt afspraken met onze klanten en geeft ze advies. Je bereidt afspraken voor en hebt veel en vaak klantcontact. Samen met je Banker zorg je ervoor dat je klant elk contact plezierig vindt.

Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn:

 • Ondersteunen van de Relatiemanager. De Relatiemanager maakt de planning voor het contact met de klanten. Hij bewaakt en onderhoudt de planning en voert de regie over de klanten- en prospectportefeuille van de Banker. Hij is mede verantwoordelijk voor het verhogen van de klanttevredenheid en het marktaandeel. Als stagiair(e) werk je direct samen met de Relatiemanager.
 • Als de Private Banker zijn of haar klant bezoekt, heb jij al gezorgd voor de voorbereiding. Je verzamelt informatie, analyseert die en speelt relevante gegevens door naar je Banker;
 • Uitwerking gespreksverslagen. Als jouw Private Banker terugkomt van zijn afspraak, lees je zijn bezoekverslag en volg je dit op met de benodigde acties.
 • Ondersteuning bij evenementen. Van Lanschot Bankiers organiseert regelmatig kwalitatief hoogstaande events voor klanten en prospects. Als stagiair(e) help jij bij de voorbereiding en zorg je voor een goede follow-up.

Het team
Jouw team bestaat uit Private Bankers, Specialisten, Relatiemanagers & stagiaires. Je zal samen met jouw collega’s werkzaam zijn vanaf het Regiokantoor in Amsterdam. Daarnaast kan je ingezet worden voor bijeenkomsten binnen jouw marktgebied.


Herken jij je in ons profiel?

Werken bij Van Lanschot betekent allereerst dat je je herkent in onze kernwaarden: onafhankelijk, betrokken, deskundig en gedreven. En verder:

 • Je bent een enthousiaste collega met uitstekende communicatieve vaardigheden, je bent assertief en diplomatiek en hebt een natuurlijke overtuigingskracht;
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent commercieel gedreven en ondernemend;
 • Je bent betrouwbaar en komt afspraken na;
 • Afwachten is niets voor jou, je ontplooit zelf op proactieve wijze initiatieven;
 • Je bent zeer servicegericht en klantvriendelijk, je stelt het klantbelang centraal;
 • Je bent sterk in het plannen en organiseren van je werkzaamheden;
 • Je bent prestatiegericht en wil kwalitatief goed werk te leveren, ook bij hoge werk/tijdsdruk.


Onze organisatie

Van Lanschot Bankiers is de oudste zelfstandige Private Bank van Nederland. Met persoonlijke aandacht en vakmanschap binden wij onze klanten. Voor vermogende particulieren en ondernemers zijn wij partner in elke levensfase. Onze klanten zijn bijzonder. Zij weten waar ze het over hebben en verwachten hetzelfde van ons.

Van Lanschot groeit; voor steeds meer mensen zijn wij de ont zorgende partij. En daarom hebben wij mensen nodig. Ambitieuze mensen die begrijpen hoe je klanten bindt.


Wat bieden we jou?

Zodra je bij ons komt werken, dagen we je uit om echt het verschil te maken. Daar staat natuurlijk een passende stagevergoeding tegenover. Van Lanschot is gericht op mensen. Wij bieden mensen kansen en als je deze weet te pakken zijn er volop mogelijkheden. Met een goede stagevergoeding en ruime aandacht voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling, dragen wij bij aan een goede werkomgeving.Ben je geïnteresseerd?

Spreekt de functie van stagiaire Private Banking je aan en voldoe je aan de eisen? Neem dan contact met ons op.
Als je meer wilt weten, kun je bellen met Anniek Braat, Campus Recruiter, op telefoonnummer 06 5117 2137 of via a.braat@vanlanschot.com.

Read the full description and apply

Login or register