Overview

Stage Private Banking, Hypotheken

Function: HR | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Amsterdam

Salary: 650q

Apply now

Description

Wat ga je bij ons doen?

Voor de afdeling Hypotheekcentrum (locatie Amsterdam) zijn wij op zoek naar een stagiaire.  Binnen het Hypotheekcentrum zijn de commerciële hypotheekactiviteiten geconcentreerd. Vanuit het Hypotheekcentrum worden de bankers ondersteund door hypotheekadviseurs. Deze hypotheekadviseurs verzorgen de hypotheekadviezen en de hypothecaire kredietvoorstellen. Zij voeren de adviesgesprekken en behandelen de execution only aanvragen van klanten. Onze klanten en wet en regelgeving stellen hoge eisen aan advisering en hypotheekverstrekking. Door de concentratie van de hypotheekadviseurs binnen het Hypotheekcentrum wordt kwaliteit en naleving van wet en regelgeving geborgd. Het Hypotheekcentrum maakt onderdeel uit van de afdeling Servicecenter Kredieten & Sparen.

Als stagiaire op het Hypotheekcentrum ga je de hypotheekadviseurs en de assistenten ondersteunen bij hun dagelijks werk. Dat betekent het behandelen van hypotheekaanvragen, het opvragen en beoordelen van klantinformatie, het (mee-)schrijven van kredietvoorstellen en hypotheekadviezen en het beoordelen van hypotheekdossiers. Na jouw hypotheekstage heb je een goede kennis van hypotheken en de wijze waarop deze dienstverlening wordt georganiseerd. Tevens zal je op specifieke onderwerpen kleine marktonderzoeken doen. Denk hierbij aan tarieven, productvoorwaarden en online dienstverlening.


Herken jij je in ons profiel?

Werken bij Van Lanschot betekent op de eerste plaats dat je je herkent in onze kernwaarden: onafhankelijk, betrokken, deskundig en gedreven. Daarnaast herken je je in het volgende profiel:

  • Je volgt een HBO-opleiding
  • Je bent een teamplayer;
  • Je bent analytisch sterk en werkt accuraat;
  • Je hebt interesse in en affiniteit met de financiële sector;
  • Je hebt een hands-on mentaliteit.

Je bent proactief en zelfstandig.


Onze organisatie

Het verhaal van Van Lanschot en Kempen & Co is een boeiend verhaal. Het is een verhaal over mensen die durven. Actieve mensen, intelligente doeners. Een verhaal over mensen die verwachtingen overtreffen, verantwoordelijkheid nemen, de kansen die ze zien goed overwegen en daarna verzilveren. Mensen die ondernemen en altijd passie tonen voor hun werk. Zulke mensen krijgen bij ons alle kansen. Bij ons gebeurt het. 

We zijn een gespecialiseerde en onafhankelijke Wealth Manager, die zich richt op het behoud en de opbouw van vermogen voor onze klanten. Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot en Kempen & Co hebben met particuliere en institutionele klanten. Private Banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring.


Wat bieden we jou?

Zodra je bij ons komt werken, dagen we je uit om echt het verschil te maken. Daar staat natuurlijk een passende stagevergoeding tegenover. Van Lanschot is gericht op mensen. Wij bieden mensen kansen en als je deze weet te pakken zijn er volop mogelijkheden. Met een goede stagevergoeding en ruime aandacht voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling, dragen wij bij aan een goede werkomgeving.

Ben je geïnteresseerd?

Neem dan contact met ons op. Voor nadere informatie kun je bellen met Anniek Braat, Campus Recruiter, 06 5117 2137 of via a.braat@vanlanschot.com

Read the full description and apply

Login or register