Overview

Partnerships Stage

Function: 32 hours a week

Type: Internship

Location: Den Haag

Apply now

Description

Wat zou jij doen als je de baas van de wereld was?

Als het aan ons lag, zou ieder kind gezond kunnen opgroeien en naar school kunnen gaan. Geen kind zou meer het slachtoffer zijn van oorlog, misbruik en geweld. UNICEF heeft een opdracht: ervoor zorgen dat elk land de rechten van kinderen, die zijn vastgelegd in het Verdrag voor de Rechten van het Kind, respecteert en naleeft. Dit is de mooiste opdracht die je kunt krijgen en die UNICEF samen met regeringen, bedrijven, particulieren en kinderen uitvoert. Binnen UNICEF Nederland is de afdeling Partnerships verantwoordelijk voor het ontwikkelen en
uitbouwen van nieuwe en bestaande (strategische) partnerships met bedrijven. UNICEF Nederland heeft daarnaast de innovatieve fondsenwervende propositie Business Buddies ontwikkeld gericht op het Midden en Klein bedrijf.Ter ondersteuning van de afdeling Partnerships zijn wij op zoek naar:

Gedreven en zelfstandige stagiair Partnerships (32 u/wk)

Dit ga je doen:

  • Je werkt vanuit afdeling Partnerships en gaat je bezig houden met de ondersteuning op verschillende (strategische) partnerships.
  •  Je ondersteunt de accountmanagers in het contact met het bedrijfsleven; in activiteiten, voorbereiding van meetings, overall communicatie, klantcontact, administratie en databeheer.
  • Je werkt mee bij de organisatie van fondsenwervende events voor belangrijke partners zoals het jaarlijkse Haags Business Gala.
  •  Je werkt mee aan de implementatie van de nieuwste MKB propositie.
  • Je ondersteunt bij campagnes, zoals de Business Connector Challenge.

Read the full description and apply

Login or register