Overview

Stage Strategic Operations and Data

Function: TBD | 40 hours a week

Type: Internship

Location: Rotterdam, Oude Haven

Salary: TBD

Apply now

Description

Introductie

Tortuga Capital BV is een nieuw beleggingsfonds dat op basis van directe samenwerking met vastgoedeigenaren nieuwe beleggingskansen voor haar participanten realiseert. Tortuga Capital investeert hoofdzakelijk in woningen in de regio Rotterdam.

Jouw missie

Als Stagiair Strategic Operations and Data is jouw doel te ondersteunen in continue verbetering van alle bedrijfsprocessen van Tortuga Capital. Je werkt hierin nauw samen met de Directie en Business Developers en bent een volwaardig lid van het team.

Doelstellingen

  1. Data architectuur: Verantwoordelijk voor de samenwerking met de data partner. Identificeren van mogelijkheden tot verbetering van de kwaliteit, import en verwerking. Analyseren van data en bijstellen van modellen.
  2. Acquisitie: Nauw contact onderhouden met de Business Developers. Verantwoordelijk voor het optimaliseren van het CRM systeem inclusief dashboards en rapportages. Advies uitbrengen tijdens brainstormsessies met het team. Controleren van juistheid in gebruikt van het CRM systeem en verzorgen van trainingen.
  3. Beoordeling van investeringen: Adviseren van de directie in het nemen van investeringsbeslissingen door beoordelingsprotocollen te verfijnen.
  4. Algemene bedrijfsprocessen: Betrokken bij het monitoren en verbeteren van algemene bedrijfsprocessen.
  5. Administratieve ondersteuning: Assisteren bij administratieve werkzaamheden, en zoeken naar naar structurele verbetering door deze te minimaliseren. 

Read the full description and apply

Login or register