Overview

Sales Representative

Function: Sales / Marketing | 12 hours a week

Type: Side job

Location: Delft

Apply now

Description

Ben je student en wil je je commerciële skills kwijt in een parttime baan? Deze vacature is het lezen waard. Voor ons Lead Generation-team zoeken we Sales Representatives die interesse hebben in de wereld van software én enthousiast worden van sales en (online) marketing.

Jij bent commercieel en zit altijd boordevol ideeën om te ondernemen.

(...wordt het niet tijd dat jij ons een belletje geeft, zodat we die kunnen bespreken?).

 

Vacature: Sales Representative bij TOPdesk in Delft

Welkom bij Lead Generation! Jij wordt Sales Representative bij een ambitieus studentensalesteam. TOPdesk is een standaard softwareproduct dat ICT-, HR- en Facilitaire afdelingen helpt hun werk makkelijker te maken. We leveren onze producten en diensten wereldwijd al aan zo’n 4500 klanten. Lead Generation heeft een belangrijke verantwoordelijkheid in de groei van ons klantenbestand en onze activiteiten. Jij gaat als sales representative de uitdaging aan om onze doelgroepen in contact te brengen met TOPdesk. Dit doen we al op veel verschillende manieren: van koud bellen en online marketing tot het organiseren van evenementen.

Wat ga je doen?

De dag begint vaak met een ‘aftrap’ met het team: wie is waar mee bezig en wie gaat wat doen? Een deel van je tijd besteed je aan bedrijven bellen – dit betreft zowel cold calling als het onderhouden van bestaande contacten – het andere deel werk je samen met onze fulltime marketeers om het marketingjaarplan te realiseren. Dit plan maakt inzichtelijk welke kansen er liggen; soms per branche, maar ook per discipline (ICT, FM, HR) zodat Lead Generation ‘per kans’ ideeënvorming kan doen en er ook doelgerichte communicatie voor kan opbouwen. Inzichten ontstaan vaak letterlijk via het directe klantcontact; de ‘belletjes’ die we dagelijks veelvuldig plegen. Het doel in dit acquisitieproces is de klant te leren kennen, hun situatie zo goed mogelijk te begrijpen en inspelen op kansen. Je beantwoordt vragen, verstuurt extra informatie, zoekt het antwoord op een vraag uit als je deze niet gelijk kunt beantwoorden en onderhoudt het zakelijke contact. Tenslotte worden we blij als jij initiatieven neemt om het marketing-denken binnen Lead Generation te vergroten.

Wat mag jij verwachten?

  • Veel flexibiliteit in hoe je je uren indeelt; uit eigen ervaring weten we dat je als student bijvoorbeeld in een tentamenweek andere prioriteiten hebt.
  • Als Sales Representative ga je alles leren over onze software, onze klanten en over het servicemanagement-vakgebied. Je krijgt training in klantgericht werken, gesprekstechnieken en je leert veel over marketing in de praktijk.
  • Je krijgt veel vrijheid om jouw ideeën vorm te geven.
  • Je maakt deel uit van een winning team: TOPdesk is marktleider in Nederland.

Requirements

Onze ideale Sales Representative:

  • is een ondernemende student met sales skills
  • is geïnteresseerd in hoe communicatie en marketing werkt
  • vindt klantgericht werken net zo belangrijk als wij
  • heeft een paar mooie voorbeelden paraat van creativiteit en zelfstandigheid
  • kan goed samenwerken

Specialization

Marketing

Required Languages

Dutch

Procedure

Interesse in deze bijbaan?

Je bent van harte welkom op onze website om meer te weten te komen over de vacature, TOPdesk als werkgever en onze expertise. Maak gebruik van de Apply-knop om direct naar de vacature op onze website te gaan.

Direct solliciteren? We ontvangen graag jouw cv en een heldere motivatie via vacatures@topdesk.nl ter attentie van Nienke van den Berg (HR). Laat ons in je brief of e-mail even weten hoe je deze vacature precies hebt gevonden. We nemen snel contact met je op.