Overview

Junior Software Developer

Function: Development | 40 hours a week

Type: Job

Location: Delft

Apply now

Description

Company website

Ben jij starter op de arbeidsmarkt en wil je graag als Software Developer aan de slag bij een internationaal softwarehuis? Bij TOPdesk bieden we je een omgeving waar veel jonge hoogopgeleiden werken en waar zowel vakmanschap als werkplezier centraal staan.

Je houdt van complexe programmeeropdrachten

en maakt graag mensen blij met jouw oplossingen.

 

Omschrijving vacature: Junior Software Developer

We gaan ervan uit dat je tijdens je studie, dan wel in hobbyprojecten, ervaring met programmeren hebt opgedaan. Afhankelijk van jouw niveau begint je opleidingstraject met het uitbreiden van deze kennis en vaardigheden. Het eerste doel is dat je leert werken met veel verschillende technieken, talen en frameworks. Daarnaast moet je de (technische) TOPdesk-omgeving leren kennen en onze stijl van programmeren begrijpen. Je werkt veel met Java, HTML en Javascript met voldoende ruimte voor allerlei andere libraries, stacks en frameworks zoals AngularJS, JQuery, Jasmine, LESS, Knockout, Dockr.

We werken bij TOPdesk aan de hand van de Scrum methode. In multidisciplinaire teams werk je samen met meerdere programmeurs, een functional designer en een software tester. Er zijn afgebakende opdrachten die bijvoorbeeld resulteren in; verbeterde modules of functionaliteiten, andere navigatie strategieën of nieuwe technieken. Als junior software developer zal je hier snel je bijdrage aan kunnen leveren. Wij kijken uit naar jouw weg van inwerktraject naar hoge kwaliteit software. Jij ook?

De internationale werkplek

TOPdesk is een internationaal software- en consultancybedrijf. De Development afdeling is werkzaam op het hoofdkantoor in Delft en in ons kantoor in Kaiserslautern en Boedapest. Er is dagelijks contact met deze buitenlandse collega’s en we moedigen je in een later stadium graag aan om deze buitenlandse vestigingen eens te bezoeken.

Er is een open en informele cultuur, waarin veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Jaarlijks organiseren we een International Development Meeting, waar collega’s ideeën uitwisselen en elkaar beter leren kennen. Ook maken we tijd voor een bezoek aan Devoxx, de bekende Europese Java conferentie in Antwerpen. Software developers besteden 10% van hun tijd aan interne ‘hobby projectjes’ die kunnen zorgen voor nieuwe kennis of inspiratie.

 

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Een open en informeel team van internationale collega’s.
  • Bijzonder leerklimaat en een focus op vakmanschap.
  • Veel zelfstandigheid en een sterke focus op jouw persoonlijke ontwikkeling.
  • De mogelijkheid om hard werken af te wisselen met een spelletje pinball of Mario Kart
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Read the full description and apply

Login or register