Overview

Junior IT Consultant

Function: Consultancy | 40 hours a week

Type: Job

Location: Delft

Apply now

Description

Company website

Ben jij de gedreven universitaire starter die uitdaging haalt uit het écht verder helpen van organisaties? Ben jij op zoek naar de vraag achter de vraag en zie jij niet alleen kansen, maar grijp je ze ook? Wij hebben een vacature voor jou.

Als consultant bij TOPdesk kies je voor een carrière waarin zelfstandigheid, gedrevenheid en ruimte voor ontwikkeling centraal staan.

 

Vacature Consultant

Consultants bij TOPdesk vinden het leuk om met software te werken en zijn experts op het gebied van service management. Zij zorgen dat ónze klanten de beste dienstverlening kunnen leveren aan hún klanten. Wat doe je als TOPdesk-consultant precies? Je analyseert de situatie bij je klant, verbetert hun bedrijfsprocessen en implementeert onze software, op basis van hun wensen en doelstellingen. Wekelijks bezoek je verschillende klanten en help je ze een stap verder in het verbeterproces dat jij begeleidt. Projecten variëren van twee tot honderd dagen.

Naast de projecten die je bij klanten doet, krijg je bij TOPdesk ook veel vrijheid om onze eigen producten en diensten verder te verbeteren. Binnen de afdeling Consultancy werk je zelfstandig en toon je eigen initiatief. Uiteraard word je waar nodig ondersteund door je teamleider en collega’s die hun kennis en ervaring met je delen.

 

Consultancy startersprogramma

Je start met een opleidingstraject van twee maanden. In deze periode mag je een pittig leertraject verwachten, zowel op technisch vlak als op het gebied van consultancyvaardigheden. Je leert de software, onze diensten, klanten en collega's kennen. Als jij ondernemend en leergierig bent, dan leiden wij jou in twee jaar op tot een professional in het vakgebied service management.

 

Wat mag jij verwachten?

  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Binnen twee maanden ga je al zelfstandig aan de slag met uitdagende projecten bij onze klanten
  • Een baan bij dé marktleider op het gebied van service management-oplossingen
  • Diverse doorgroeimogelijkheden, denk aan specialistenrollen als: service management-specialist, technisch consultant of projectmanager. Ook zijn er internationale carrièrekansen.
  • Een professionele werkgever met een informele werksfeer
  • Dat je tijdens je kantoordag in Delft hard werken kunt afwisselen met een potje tafeltennis
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Read the full description and apply

Login or register