Overview

Junior Accountmanager

Function: 40 hours a week

Type: Job

Location: Delft

Apply now

Description

Ben jij competitief? Help je graag klanten? En wil je jezelf continu ontwikkelen? Start jouw nieuwe avontuur als junior accountmanager bij TOPdesk.

Wat ga je doen als junior accountmanager?

Leads komen op vele manieren bij TOPdesk binnen: bijvoorbeeld door e-book-downloads, online demo’s of prijsindicaties. Als junior accountmanager ben je het eerste aanspreekpunt voor deze potentiële klanten en volg je deze leads op. Je stelt de juiste vragen om zo de behoeftes van de lead duidelijk te krijgen en daarbij vind je een passende oplossing. Als de lead geïnteresseerd is, plan jij een afspraak in met de potentiële klant en met een accountmanager buitendienst. Wordt er een deal gesloten? Dan maak jij een offerte en stuur je deze op. Dit alles registreer je, zodat je een week later de klant weer een belletje geeft en de offerte bespreekt en uiteindelijk de klant binnen haalt!

Als junior accountmanager werk je voornamelijk op kantoor. Met doorgroeimogelijkheden naar de buitendienst, óf juist het specialiseren in verschillende binnendienstrollen. Zo kun je aan de slag met het geven van webdemonstraties en webinars, of het opzetten van belprojecten. Binnen de functie heb je drie grote richtingen: het beheren van bestaande klanten, nieuwe klanten benaderen in de bestaande markt of het lanceren van nieuwe producten en verkennen van nieuwe markten. Je krijgt veel vrijheid om je eigen pad te bewandelen in je eerste baan als accountmanager.

Inwerktraject

Heb je nog geen ervaring in de sales? Geen probleem. Je wordt ingewerkt door ervaren sales-collega’s. Je leert de salestechnieken die wij toepassen en volgt diverse trainingen en wordt bekend gemaakt met de Sandler methodiek. We leiden je op tot uitdagende sparringpartner voor onze (potentiële) klanten. Bij TOPdesk werken we niet met harde targets en onze verkoopstijl is behulpzaam en assertief, nooit agressief. Een langdurige relatie opbouwen met blije klanten vinden we veel belangrijker.

Waar kom je terecht?

Als junior accountmanager werk je op het hoofdkantoor in Delft. Je komt terecht in een team met collega’s van sales, support, consultancy en customer succesmanagers. Dit team vertegenwoordigt een bepaalde klantgroep en is hierin gespecialiseerd. Het voordeel? Je hebt veel kennis van je doelgroep en je weet precies hoe een bepaalde organisatie in elkaar zit. Bij TOPdesk heerst een open cultuur waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Benieuwd of TOPdesk bij jou past?

Hier doe je het voor

  • Je wordt onderdeel van een team dat gespecialiseerd is in een bepaalde klantgroep
  • Je werkt bij de marktleider op het gebied van ITSM-software
  • Je werkt bij een bedrijf met een open cultuur
  • Je volgt interne trainingen en je krijgt veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Elke vrijdagmiddag een borrel met collega’s
  • Heerlijke lunch op ons zonnige dakterras

Read the full description and apply

Login or register