Overview

Junior Accountmanager

Function: Sales | 40 hours a week

Type: Job

Location: Delft

Apply now

Description

Company website

Ben je recent afgestudeerd, ondernemend van karakter en zoek je een carrière in een commerciële omgeving? Wij zoeken junior accountmanagers voor ons hoofdkantoor in Delft.

Initiatiefrijk, een drive om te scoren maar wel klantgericht.

Spreken deze kernwaarden je aan?

Dan is TOPdesk op zoek naar jou!

 

Vacature: Junior Accountmanager

Als junior accountmanager bij TOPdesk ben je expert in het bieden van oplossingen voor servicemanagement-vraagstukken. Je adviseert organisaties over hoe ze met TOPdesk hun dienstverlening kunnen professionaliseren. Omdat het service-vakgebied branche-onafhankelijk is, hebben we een zeer breed scala aan klanten.

 

Sales als vakgebied

Software kopen (en verkopen) gaat nooit over één nacht ijs. Elk gesprek is een puzzelstuk in het geheel. Je blijft uitgedaagd om samen met je collega’s de beste antwoorden op vragen te vinden. Onze verkoopstijl is behulpzaam en assertief, nooit agressief. Wij zien goede sales skills als de combinatie van inhoudelijke expertise, duidelijke communicatie en een kick halen uit succes. Een langdurige klantrelatie opbouwen staat bij ons centraal.

Bij TOPdesk krijg je de ruimte om alles te leren wat je nodig hebt om een goede sparring partner te zijn voor onze klanten. Initiatief is belangrijk, zowel in je rol als klantgerichte accountmanager als bij je eigen leergierigheid in het ontwikkelingstraject.

 

Benieuwd hoe een dag er kan uitzien?

Je start je dag met een kopje koffie. De telefoon staat echter gelijk roodgloeiend, want de net gelanceerde TOPdesk-module spreekt je klanten aan. Je beantwoordt veel vragen en hebt gelijk twee offertes te pakken! Je stuurt ze op, registreert dit in het CRM-pakket en stelt een reminder om deze klant na een week weer een belletje te geven. Hierna is het tijd voor de maandelijkse sales meeting met je afdeling en zit de ochtend er alweer op.

Met een potje tafelvoetbal sluit je je lunch af en begint je projectmiddag. Je werkt samen met een collega aan een belproject voor overheidsinstellingen, om in te spelen op de laatste trends binnen deze sector. Daarna werk je nog even je administratie en e-mails weg. Je sluit je dag af met de laatste voorbereidingen voor de klantafspraak die je morgen samen met een collega hebt. Spannend!

 

Wat mag jij verwachten?

• Een uitdagende werkomgeving en interessante klanten.
• Vriendelijke en behulpzame collega’s met een gezonde drang tot competitie.
• Een informele cultuur en veel vrijheid in je werk.
• Samenwerking met andere teams in de organisatie om onze service aan (potentiële) klanten te verbeteren.
• Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een uitdagend leertraject.
• Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Read the full description and apply

Login or register