Overview

INTERNAL AUDITOR

Function: 32 hours a week

Type: Job

Location: Rotterdam

Apply now

Description

WERK WAAR JE TROTS OP KAN ZIJN. DIT GA JE DOEN

Stedin zoekt een internal auditor. Door de energietransitie komt er meer werk dan ooit op ons af. Er rijden straks veel meer elektrische auto’s en onze klanten leveren massaal zelf opgewekte energie terug. Steeds meer huizen en wijken gaan van het gas af. Het net moet verzwaard worden, aansluitingen moeten vervangen worden en nieuwe infrastructuren moeten uitgedacht worden. Niet alleen energie en gas verandert, audit verandert ook. Als auditor beoordeel je de effectiviteit en beheersing van de belangrijkste risico’s binnen Stedin. Jij draagt bij aan audits die betrekking hebben op de energietransitie. Gaaf toch?

Als internal auditor werk jij op meerdere audits tegelijk, deze zijn operationeel, financieel en IT gericht. Zowel zelfstandig als in teamverband. Jij stelt het auditplan op. En bepaalt de normkaders voor het opstellen van jouw rapportages. Adviseren? Dat kan jij! Zowel gevraagd als ongevraagd. Op het gebied van procesoptimalisatie, interne beheersing en risicomanagement denk jij pro-actief mee. Want daarmee komen we verder bij Stedin. 

 

JOUW STERKE PUNTEN. WORDEN WE BLIJ VAN

Je bent een ervaren auditor die snel de weg vindt in een complexe organisatie en graag initiatieven toont. Je bent communicatief sterk en durft ook tegengas te geven. Verder beschik je over humor, drive en ambitie om samen met jouw collega’s het beste resultaat te leveren voor onze stakeholders. Wat jou verder onze nieuwe internal auditor maakt?

 • Je hebt een afgeronde wo-opleiding, aangevuld met een relevante postdoctorale opleiding zoals RA, RE of RO.
 • Je hebt minstens 5 jaar relevante auditervaring bij een groot accountantskantoor. Ervaring binnen internal audit is een pré maar niet noodzakelijk.
 • Goede analytische, project management en probleem oplossende vaardigheden.
 • Affiniteit en/of ervaring met data-analyse technieken en IT applicaties.
 • Een open leergierig houding waarbij integriteit en respect voor anderen centraal staat.
 • Uitstekende sociale vaardigheden voor het werken in teamverband en het onderhouden van een goede relatie op alle niveaus binnen Stedin.

 EEN GOED TEAM. DAAR HOOR JE BIJ

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van het Audit team, een team van 6 resultaatgerichte professionals met een RA of RE achtergrond. Een team wat samenwerkt op basis van een open cultuur en platte organisatiestructuur. Vakkennis staat bij ons hoog in de vaandel. De ontwikkelingen binnen de sector en op het gebied van Governance, Risk en Compliance worden nauwlettend gevolgd. Onze werkwijze is afgestemd op de kwaliteitseisen vanuit de diverse beroepsorganisatie en we hebben in 2019 onze IIA certificering behaald.

Je werkt vooral vanuit Rotterdam. Pal tegenover station Rotterdam Blaak vind je ons hoofdkantoor. Dit is jouw standplaats, met een prachtig uitzicht over Rotterdam. Klaar met werken? Of lunchen met collega’s? Je loopt zo de stad in, scoort wat bij de Markthal of pakt een terrasje in de Oude Haven.

 

MOOIE ARBEIDSVOORWAARDEN. DIE WIL JE HEBBEN

Wij verwachten veel van jou, maar jij mag ook veel van ons verwachten. Wat je krijgt? Dat zie je hier.

 • Je salaris wordt, afhankelijk van kennis en ervaring, max € 6.250,- bruto per maand als je 40 uur per week werkt.
 • Je krijgt per jaar 24,5 vakantiedagen plus een Persoonlijk Budget. Je kan hiermee extra vrije dagen kopen, kiezen voor extra salaris of dit juist gebruiken als aanvulling van je pensioen. Het Persoonlijk Budget bedraagt 24% van je brutosalaris, met inbegrip van 8% vakantiegeld.
 • Je bouwt prima pensioen bij het ABP op, waarvan 70% van de premie wordt betaald door Stedin.
 • Je hebt allerlei trainings- en opleidingsmogelijkheden, want we investeren graag in jou.
 • Je gaat genieten van een fijne balans tussen werk en privé. Werk is belangrijk, maar thuis ook.
 • Je krijgt een laptop en smartphone, maar kan ook kiezen voor Bring Your Own Device. Dat is wat duurzamer.
 • Je mag onbeperkt reizen met het openbaar vervoer met een OV vrij-abonnement. Kom je met de auto, dan ontvang je een reiskostenvergoeding.

 

NU REAGEREN. LATEN ZIEN WAT JE IN HUIS HEBT

Zin in deze baan? En nu en later genoeg te doen hebben? Reageer dan snel.

Read the full description and apply

Login or register