Overview

BUSINESS CONTROLLER KLANT EN MARKT

Function: 40 hours a week

Type: Job

Location: Rotterdam

Apply now

Description

WERK WAAR JE TROTS OP KAN ZIJN. DIT GA JE DOEN

Bij Stedin zoeken we naar een business controller voor Klant & Markt, iemand die als sparring partner van het management niet alleen meedenkt, maar vooral vooruit kijkt. Op financieel gebied, maar vooral ook op niet-financiële gebieden. Jij helpt bij scenarioplanning, begrotingen en prognoses. Je maakt managementanalyses en neemt een adviserende rol in zowel interne als externe projecten. En advies geven? Dat kan jij. Zowel gevraagd als ongevraagd. Want daar komen we mee verder bij Stedin. Als business controller speel jij een sleutelrol in het door ontwikkelen van de afdeling Klant en Markt én Business Control.

Budgetteren, risico’s minimaliseren én rapportages en prognoses maken? Jij doet het. Jij zorgt voor de optimale uitvoering van de planningscyclus van de business. Kortom, genoeg te doen als business controller. Ga jij de uitdaging aan?  

 

JOUW STERKE PUNTEN. WORDEN WE BLIJ VAN

Je bent een business controller met passie voor duurzame energie die graag relaties onderhoudt en graag samenwerkt met andere collega’s. Wat jou verder onze nieuwe business controller maakt?

 • Je hebt HBO  werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding in de richting van economie of bedrijfskunde.
 • Je hebt stevige werkervaring als business controller.
 • Je hebt ervaring met (het opzetten en beheren van) de interne beheersing op processen.
 • Je hebt een goed ontwikkeld gevoel voor verhoudingen en weet wat er binnen je bedrijfsonderdeel speelt.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve eigenschappen en daagt het management van je bedrijfsonderdeel op een positief kritische wijze uit om zo vanuit jouw vakgebied bij te dragen aan het anticiperen op ontwikkelingen en realiseren van doelstellingen.
 • Je hebt een continue verbetermentaliteit en hierbij oog voor het verbinden van en samenwerken met alle betrokken partijen. Tevens ben je flexibel en tactvol, en zeker niet afwachtend. Je neemt initiatieven en acteert zelfstandig, accuraat, analytisch, constructief en assertief.

 

EEN GOED TEAM. DAAR HOOR JE BIJ

De afdeling Klant en Markt vertegenwoordigt de stem van klanten en marktpartijen binnen Stedin en  Verbetert daarmee continu onze dienstverlening. Hierbij brengen wij vroegtijdig de snel veranderende omgeving in beeld om deze door te vertalen binnen Stedin. Hoe wij dat doen? Door altijd in gesprek te blijven met onze klanten en marktpartijen. Het gesprek voeren met onze klanten over de veranderende energievraag. Dat is één van de primaire taken van de afdeling Klant en Markt. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor het innen van de transportomzet en faciliteren wij de markt door het toewijzen van energiestromen.

Je komt in een klein hecht team wat naast hard werken ook van gezelligheid houdt en voor elkaar klaar staat. 

MOOIE ARBEIDSVOORWAARDEN. DIE WIL JE HEBBEN

Wij verwachten veel van jou, maar jij mag ook veel van ons verwachten. Wat je krijgt? Dat zie je hier.

 • Je salaris wordt, afhankelijk van kennis en ervaring, max € 5.250 bruto per maand als je 40 uur per week werkt.
 • Je krijgt per jaar 24,5 vakantiedagen plus een Persoonlijk Budget. Je kan hiermee extra vrije dagen kopen, kiezen voor extra salaris of dit juist gebruiken als aanvulling van je pensioen. Het Persoonlijk Budget bedraagt 24% van je brutosalaris, met inbegrip van 8% vakantiegeld.
 • Je bouwt prima pensioen bij het ABP op, waarvan 70% van de premie wordt betaald door Stedin.
 • Je hebt allerlei trainings- en opleidingsmogelijkheden, want we investeren graag in jou.
 • Je gaat genieten van een fijne balans tussen werk en privé. Werk is belangrijk, maar thuis ook.
 • Je krijgt een laptop en smartphone, maar kan ook kiezen voor Bring Your Own Device. Dat is wat duurzamer.
 • Je mag onbeperkt reizen met het openbaar vervoer met een OV vrij-abonnement. Kom je met de auto, dan ontvang je een reiskostenvergoeding.

 

NU REAGEREN. LATEN ZIEN WAT JE IN HUIS HEBT

Zin in deze baan? En nu en later genoeg te doen hebben? Reageer dan snel.

Read the full description and apply

Login or register