Overview

BUSINESS CONTROLLER AM

Function: 32 hours a week

Type: Job

Location: Rotterdam

Apply now

Description

WERK WAAR JE TROTS OP KAN ZIJN. DIT GA JE DOEN

De energietransitie mogelijk maken. Dit doen we door voorspellen van de vraag, verslimmen van de infrastructuur en tijdig verzwaren van het net. Dat betekent niet alleen veel voor onze technici, ook als financial is dit een grote uitdaging. Hoe goed ben jij in het voorspellen van 2030? Als business controller van Asset Management (AM) ben je de professionele en onafhankelijke business partner met de blik vooruit.

Geen dag is hetzelfde. Het ene moment kijk je ver vooruit en werk je met het team aan lange termijn investeringsstrategieën voor slimme meters en het andere moment kijk je met de uitvoerende afdelingen hoe we de processen van vandaag gaan verbeteren. Als business controller AM werk je nauw samen met de Asset Managers, maar zeker ook met uitvoerende afdelingen. Verbinden, logisch denken, helicopterview en gewoon doen, dat ben jij.

Je maakt lange termijn investeringsplannen, begrotingen en rapportages. Beheerst risico’s en neemt de organisatie daarin mee. Beoordeelt en helpt bij business cases. En creëert draagvlak. Data verzamelen en op basis daarvan plannen schrijven of aanbevelingen doen? Daar draai jij je hand niet voor om. Zolang je maar vooruit kunt. En Stedin slim de energietransitie mogelijk maakt. Want dat wil je.

 

JOUW STERKE PUNTEN. WORDEN WE BLIJ VAN

Je bent analytisch sterk, accuraat en werkt gestructureerd. Je bent niet bang om het management uit te dagen en kritisch te blijven. Daarnaast steek je de handen uit de mouwen en werk je samen met de business om resultaten neer te zetten. Iets wat ze daarnaast van je verwachten; jij bent immers de specialist. Jouw eigen ontwikkeling? Daar ben je dagelijks vol plezier en enthousiasme mee bezig.

Wat jou verder onze nieuwe business controller maakt?

 • Je hebt minimaal een afgeronde WO opleiding in een bedrijfseconomische richting.
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
 • Je bent een kei in vertalen van (markt)ontwikkelingen naar financiële impact (FP&A), data uitnutting (Excel / PowerBI) en adviseren van management.
 • Je bent een verbinder en multi-tasker die met een pro-actieve aanpak resultaten wil behalen. 

 

EEN GOED TEAM. DAAR HOOR JE BIJ

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van Business Control. Dit team is opgesplitst in kleinere teams en je gaat een team vormen met het Hoofd Business Control Asset Management. Als team ben je verantwoordelijk voor business control bij Asset management, een afdeling van ongeveer 140 mensen waar je veel te maken hebt met technisch inhoudelijke experts.

Je komt te werken op het hoofdkantoor aan de Blaak in Rotterdam.

MOOIE ARBEIDSVOORWAARDEN. DIE WIL JE HEBBEN

Wij verwachten veel van jou, maar jij mag ook veel van ons verwachten. Wat je krijgt? Dat zie je hier.

 • Je salaris wordt, afhankelijk van kennis en ervaring, max € 5.000,- bruto per maand als je 40 uur per week werkt.
 • Je krijgt per jaar 24,5 vakantiedagen plus een Persoonlijk Budget. Je kan hiermee extra vrije dagen kopen, kiezen voor extra salaris of dit juist gebruiken als aanvulling van je pensioen. Het Persoonlijk Budget bedraagt 24% van je brutosalaris, met inbegrip van 8% vakantiegeld.
 • Je bouwt prima pensioen bij het ABP op, waarvan 70% van de premie wordt betaald door Stedin.
 • Je hebt allerlei trainings- en opleidingsmogelijkheden, want we investeren graag in jou.
 • Je gaat genieten van een fijne balans tussen werk en privé. Werk is belangrijk, maar thuis ook.
 • Je krijgt een laptop en smartphone, maar kan ook kiezen voor Bring Your Own Device. Dat is wat duurzamer.
 • Je mag onbeperkt reizen met het openbaar vervoer met een OV vrij-abonnement. Kom je met de auto, dan ontvang je een reiskostenvergoeding.

Read the full description and apply

Login or register