Overview

Skyscrapers Traineeship

Function: 40 hours a week

Type: Job

Location: Amsterdam/Rotterdam

Apply now

Description

Skyscrapers gelooft in mensen en in hun dromen en wil het beste in ze naar boven halen. Skyscrapers ondersteunt, ontplooit en transformeert talent en maakt krachten los bij Young Professionals die niet helemaal weten waar die krachten zitten of hoe ze ze toe moeten passen. Dat doen we doelgericht, met een open blik en niet bang. Wij scouten, trainen en plaatsen hoogvliegers: Skyscrapers.  

 

Skyscrapers Traineeship

Een Skyscraper maakt persoonlijke, professionele en sociaal maatschappelijke impact en vindt de balans tussen Mind, Body, Soul en Society. Hoe werkt het traineeship?

 

1. Je doet relevante werkervaring op

Het Skyscrapers Traineeship heeft maar een doel: van jou een ijzersterke Young Professional maken. Daarom ga je na het tekenen van jouw jaarcontract zo snel mogelijk aan de slag bij een van onze partners in de private of publieke sector op een opdracht die écht bij jou past. Neem een kijkje op onze projectenpagina om meer te weten te komen over deze projecten.

 

2. Wij verzorgen training en opleiding

Samen met andere Skyscrapers start je met het traineeship in het kick-off weekend. Vanaf dan kom je elke maand samen met je groepje voor een trainingsdag. Deze trainingen bieden jou de tools om impact te maken op je werkplek. Denk hierbij aan trainingen over Agile, LEAN, Design Thinking, excel en projectmanagement.

 

3. Je krijgt persoonlijke begeleiding

Tijdens het gehele traject krijg je vanuit Skyscrapers persoonlijke begeleiding om het maximale uit jezelf te halen. Je wordt gekoppeld aan een van onze coaches die je het hele jaar begeleid en met wie jij om de week een vast contactmoment hebt. 

 

4. We doen samen "goed"

Samen met alle trainees doe je tijdens het traineeship ook een opdracht voor een sociale onderneming of stichting.

Waar ga je aan de slag? 

Tijdens het sollicitatieproces gaan we samen met jou kijken wat je wil, waar je goed in bent en of je een mogelijke match bent met een van onze opdrachtgevers. Wanneer je bent aangenomen, gaan we verder met jou ontdekken waar je goed past. Bij Skyscrapers hebben we drie typen projecten: Assist To, Business Innovation en Business Analytics. Neem een kijkje op onze projectenpagina om meer te weten te komen over deze projecten.

 

Bij welke opdrachtgever?

Onze klantportfolio is erg divers. Ongeveer 80% van de klanten zit in de private sector en 20% is overheid of semi-overheid. Afhankelijk van jouw profiel en de beschikbare projecten word je geplaatst bij een van onze opdrachtgevers. Je zal idealiter het hele jaar bij dezelfde opdrachtgever blijven. Wij streven dit na om continuïteit te borgen, meer diepgang te creëren en de instroomkans bij de opdrachtgever te verhogen.

Wanneer start je? 

Bij Skyscrapers kun je doorlopend starten! De sollicitatieprocedure bevat een aantal rondes en wanneer je wordt aangenomen bepalen wij samen met jou je startdatum.

Read the full description and apply

Login or register