Overview

Junior Consultant Financial Services

Function: Financial Services | 40 hours a week

Type: Job

Location: Amsterdam

Apply now

Description

Beschrijving van het bedrijf

Sia Partners is een top management consultancybureau gericht op het ondersteunen van organisaties bij het transformeren van de bedrijfsvoering en het verbeteren van prestaties op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Sia Partners wordt door Vault erkend als een van de top-25 consultancy bureaus binnen Europa.

Sia Partners opereert binnen verschillende industrieën: Financial Services, Energy/Utilities, Telecom, Transport en Retail. De onderneming is pragmatisch en volledig gericht op de klant, waarbij het leveren van kwalitatief hoogwaardige oplossingen en het creëren van draagvlak voorop staan.

In 2009 is het kantoor in Amsterdam geopend, met een focus op twee industrieën: Financial Services en Energy/Utilities. Het Nederlandse team maakt een sterke groei door en heeft inmiddels een indrukwekkende klantportfolio opgebouwd, waarbij ook tussen de (20 verschillende) internationale kantoren wordt samengewerkt.

Functieomschrijving

Wij zoeken een energieke teamspeler met een passie voor de financiële sector en de consultancymarkt om ons team te versterken. Je krijgt een junior rol binnen ons snelgroeiende en talentvolle financial services team.

 

Als Junior consultant Financial Services ben je breed inzetbaar op gebied van projectmanagement, innovatie, implementatie van strategie, risk of wet- en regelgeving. Je gaat werken bij onze opdrachtgevers in Nederland en indien mogelijk internationaal. Jouw ervaring en kennis gaan wij matchen met de behoefte/vraag vanuit de klant, wij kijken samen naar de juiste fit.

Ondernemerschap binnen je functie staat centraal, jij bepaalt welke stappen je maakt binnen jouw carrière. Je wordt continue uitgedaagd het beste uit jezelf te halen waarbij je zelf sturing geeft aan je ontwikkeling. Aandacht voor het individu in het team is daarbij een doorslaggevende factor voor succes. Sia Partners biedt ruime groeimogelijkheden en hecht veel waarden aan de persoonlijke ontwikkeling van de consultants.

Sia Partners heeft ambitieuze groeidoelstellingen. Sinds de oprichting in 1999 in Parijs, is Sia Partners jaarlijks exponentieel gegroeid tot inmiddels ruim 1400 consultants. Wij zijn naast Frankrijk vertegenwoordigd in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Marokko, het Midden Oosten, Hong Kong, Singapore, Japan, Verenigde Staten en Canada. Sia Partners ontwikkelt zich autonoom en heeft de ambitie om één van de leiders te worden op het gebied van onafhankelijk managementadvies binnen Europa en daarbuiten.

Read the full description and apply

Login or register