Overview

Marketing & Communicatie Medewerker Automotive

Function: HR | jaarcontract | 36 hours a week

Type: Job

Location: Utrecht

Apply now

Description

Wat ga je doen?

Als medewerker Marketing en Communicatie voor de afdeling Automotive ben je doorlopend bezig met de communicatie van Santander en haar labels richting onze retailers en klanten. De verschillende activiteiten van Santander richting de publieksgroepen binnen het Automotive verkoopkanaal staan onder jouw supervisie. Het is jouw doel om door middel van huisstijl, evaluaties van eerdere campagnes en de verschillende communicatie middelen het beeld dat de organisatie wil uitdragen te versterken om de verkoopdoelstellingen te realiseren.

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

  • Je coördineert de activiteiten rond campagnes (product, kanaal en retentie) met het beleid en de strategie in je achterhoofd en werkt hierbij nauw samen met de diverse sales collega’s.
  • Je implementeert en bewaakt de huisstijl in de verschillende marketingcampagnes en zoekt hierbij afstemming met de ons samenwerkende merken.
  • Je evalueert de geïmplementeerde campagnes en bent actief op zoek naar verbeteringen.
  • Je bouwt en onderhoudt een relatienetwerk binnen de branche.
  • Je hebt een coördinerende rol bij diverse sales events.
  • Je draagt actief bij aan onze customer journey, value story en marketing jaar kalender.

Requirements

Wie ben jij?

Je bent een commerciële professional met uitstekende marketing en communicatieve vaardigheden.  Het is een sterk voordeel als je reeds ervaring hebt binnen de financiële dienstverlening en/of de automotive branche.

Je bent in staat om up to date marketingtechnieken te gebruiken en bent bekend met relevante wetgeving binnen de financiële dienstverlening.

Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van Marketing & Communicatie of Commerciële Economie .

Experience

Starter

Specializations

Marketing

Required Languages

English, Dutch

Procedure

Ons aanbod:

Santander Consumer Finance Benelux B.V. biedt de mogelijkheid om door te groeien in een uitdagende en internationale werkomgeving. Daarnaast een marktconform salaris en 13e maand, een prestatiebonus van maximaal 10%, diverse opleidingsmogelijkheden, 10% bijdrage voor de collectieve zorgverzekering en 27 verlofdagen per jaar.

 

Meer informatie:

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met de afdeling Human Resources via

 

HR@santander.nl of op telefoonnummer 030-6388833.