Overview

Junior SEA Consultant

Function: Recruitment | 40 hours a week

Type: Job

Location: Rotterdam

Apply now

Description

ISM eCompany zoekt een junior SEA-consultant die ons Online Marketing team komt versterken. Wil jij werken voor toonaangevende klanten en een vliegende start maken in je carrière? Solliciteer direct!

De functie: van Online Marketing Trainee naar SEA specialist!
Als Online Marketing trainee leer jij alles maar dan ook echt alles over SEA. Daarnaast werk je ook actief aan je consultancy vaardigheden en zorgen we voor een basiskennis in de andere specialismen. 
Het toffe aan de functie is dat je niet eerst hele trajecten succesvol hoeft af te leggen maar dat je direct al aan de slag gaat met eigen klanten. Natuurlijk gaat dit onder begeleiding en word je uiteindelijk klaargestoomd om voor ongeveer 20 klanten de SEA-doelstellingen te halen én te overtreffen. Je bent een sparringpartner voor de klant en zorgt ervoor dat de strategie omgezet wordt naar een roadmap. Je hebt een sterk analytisch vermogen waarmee je de campagnes voor klanten altijd weet te verbeteren en analyseren. Ook rapportages weet jij te perfectioneren, zodat de informatie voor de klant gestructureerd en nog beter te begrijpen is.

Jouw team: online marketing specialisten met passie voor e-Commerce 
Het online marketing team bestaat uit 36 specialisten en is opgedeeld in een vijftal specialisaties (SEA, SEO, Conversie-Optimalisatie, E-mailmarketing en Marketing Intelligence). Het team bestaat uitsluitend uit vakidioten met een passie voor online marketing. Deze passie delen wij graag met onze klanten maar vooral ook met elkaar. Iedere maand hebben we een ‘Optimize Friday’ waarbij we aan elkaar die nieuwste trends in e-commerce presenteren en bespreken. Daarnaast zijn er voor de conversie specialisten om de week ‘Conversion Fridays’. Zo blijven we altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen!

ISM is een full service e-commerce bureau en dit betekent dat wij alle kennis onder één dak hebben. Handig voor onze klanten en interessant voor jou. Door de samenwerking met collega’s leer je ook veel over e-commerce breed. Als Google Premium Partner, volgen onze specialisten regelmatig trainingen.  

Jouw profiel
Hoewel je nog niet de nodige ervaring hebt, ben je wel bereid om te investeren in jouw ontwikkeling. Verder zijn er een aantal kenmerken waar je aan moet voldoen:

  • Je bent pas afgestudeerd en hebt een HBO- of WO diploma;
  • Je bent analytisch sterk;
  • Je hebt de drive om alles te leren over online marketing, wij zoeken naar échte motivatie!

What’s in it for you:

  • Training van vakmensen, zowel intern als extern;
  • Gratis opleiding en literatuur;
  • Je haalt alle belangrijke certificaten (bijvoorbeeld Google Analytics Individual Qualification, AdWords Fundamentals);
  • Je past je opgedane kennis direct toe door mee te werken aan klanten;
  • Je gaat bij ons actief aan de slag met je professionele, maar ook jouw persoonlijke ontwikkeling;
  • Mooie extra’s: tosti woensdagen, vrijdagmiddagborrels, maandborrels met diner en een pingpongtafel om je energie op kwijt te kunnen.