Overview

Junior Recruiter

Function: Recruitment | 40 hours a week

Type: Job

Location: Rotterdam

Apply now

Description

Jouw missie:
Als junior recruiter ben jij degene die talent in de markt kan spotten en enthousiast weet te maken om bij ons op gesprek te komen. Je bent verantwoordelijk voor een flawless candidate journey, dit doe je door de kandidaten goed en snel door alle processen heen te begeleiden.

Jouw rol:
Onder het label ISM eGroup werken ISM eCompany, Sana Commerce en GuiltyPeople als een full-service e-commerce bureau gezamenlijk aan de missie om e-commerce succes wereldwijd te vergroten. Een belangrijke pijler daarin is het aannemen van nieuwe collega’s.

In jouw rol lever jij een actieve bijdrage aan de groei van ons bedrijf. Recruitment is een hot topic en hierdoor zijn onze hiring managers super betrokken bij het recruitment proces. Als het gaat om kandidaten, vertrouwen de hiring managers volledig jouw mening.

Right place, right time:

 • Begeleiden van de candidate journey, van CV-check tot het de laatste ronde; jij zorgt ervoor dat onze kandidaten een top beleving hebben.
 • Culture fit checker, in een eerste telefonische screening kom jij erachter of iemand bij ons past en geef je daar op de juiste manier vervolg aan.
 • Alle informatie rondom de gegevens en afspraken van kandidaten houd jij bij in ons recruitment systeem. Waar nodig, vul jij ontbrekende data aan.
 • Jij zorgt ervoor dat de mails uit de recruitment mailbox snel opgevolgd worden.
 • Organiseren van recruitmentevenementen om ons netwerk nog groter te maken.
 • Wij leren jou hoe Boolean Search werkt! Jij stelt lijsten op van potentiële kandidaten voor lastige posities. De kwaliteit van deze lijsten bespreek je zelfstandig met de hiring managers.

Wij zoeken:
Een enthousiaste zelfstarter met passie voor recruitment. Jij bent het gezicht van het bedrijf en bent daarom altijd op je opperbest.

Verder heb jij:

 • HBO/WO afgestudeerd
 • 1-3 jaar ervaring binnen een commerciële omgeving. Relevante bijbaan, stage of commissie telt ook mee.
 • Goed ontwikkelde social skills heeft verder geen uitleg nodig 😉
 • Creatief Jij vindt het leuk om mee te denken om de juiste mensen aan te trekken, dit kan door een event op te zetten of door slimme campagnes te draaien.
 • Geweldige communicatieve vaardigheden: In zowel het Engels als Nederlands.

Wij bieden:
Impact maken: Je komt terecht in een groeiend team, binnen een groeiende organisatie. Dit biedt jou veel mogelijkheden om jouw stempel te drukken op de efficiëntie van het recruitment team en om door te groeien!
Internationale werkomgeving: Ondanks dat jij werkt vanuit ons unieke kantoor in de historische, UNESCO geregistreerde Van Nellefabriek in Rotterdam, sta je veel in contact met kandidaten en collega’s in Europa en Amerika.
Tof team: Een gezellig, ondernemend en hardwerkend team. Naast hard werken, nemen wij ook graag de tijd voor een drankje (of twee ;) ) of lekker uiteten in het centrum van Rotterdam. Oh ja – wij houden ook wel van een feestje, dus zijn wij bijna altijd aanwezig op de ISM borrels!
Fijne extra’s: Flexibele werktijden, vrijdagmiddagborrels, maandelijkse diners, wekelijkse woensdagmiddag ‘tosti’ lunch, ping pong, tafelvoetbal arena, vers fruit, sportdag en nog veel meer…

Read the full description and apply

Login or register