Overview

Junior e-Commerce Consultant

Function: 40 hours a week

Type: Job

Location: Rotterdam

Apply now

Description

Webshops laten draaien en optimaliseren, dat is waar jij in deze rol verantwoordelijk voor bent. Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten om ze te ondersteunen het maximale uit het platform te halen. Jij gaat een technische uitdaging niet uit de weg en krijgt energie om klanten verder te helpen!

Jouw missie: Klanten ondersteunen om het maximale uit hun platform te halen
Als junior e-Commerce Consultant ben jij degene die onze klanten helpt en ondersteunt met hun webshop. Je werkt voor bekende merken zoals: Zinzi, Primera, Intratuin , Colourful Rebel, Buddha to Buddha etc. Jouw doel is om het maximale uit hun platform te halen. Natuurlijk doe jij dit niet alleen en werk je samen met een gedreven en gepassioneerd team van e-commerce professionals die allemaal dit doel nastreven.

Concreet ga jij je bezighouden met:

  • De webshop goed, veilig en snel laten draaien is waar jij verantwoordelijk voor bent. En dat is een hele verantwoordelijkheid, want met één druk op de verkeerde knop kan de webshop eruit liggen. In zo’n situatie weet jij het overzicht te houden en zorg jij ervoor dat de webshop binnen no-time weer ‘live’ staat.
  • Samen met klant de webshop optimaliseren dit kan op locatie of bij ons op kantoor. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat jij samen met de klant servicepagina’s, kortingsacties of een nieuwe collectie toevoegt.
  • Tainingen geven aan nieuwe medewerkers van onze klanten, zodat ook zij weten op welke manier de webshop beheerd moet worden.  

Wat je van ons kan verwachten:
Je komt te werken in een open cultuur die innovativiteit stimuleert. Heb jij een goed idee? Dan krijg je alle ruimte en support om het te doen!

  • Gave klanten die je kent vanuit de winkelstraat; zoals Zinzi, Primera, Swiss Sense, Intratuin, Scotch & Soda, Buddha to Buddha etc.
  • Veel in-house kennis: je werkt samen met echte e-commerce specialisten die passie hebben voor hun vak.
  • Wij investeren in jou: dit betekent dat er veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling en bieden wij trainingen aan van (interne en externe) vakmensen en gratis literatuur.
  • Gezellige extra’s: tosti woensdagen, vrijdagmiddagborrels, maandborrels met diner en een pingpongtafel die dagelijks gebruikt wordt.
  • Goede koffie: kan ook niet anders als je werkt vanuit een prachtige en inspirerende werkomgeving in de Unesco Van Nellefabriek.

Voor het geval je ons nog niet kent:
In 1992 opgericht als een IT start-up in een studentenkamer in Kralingen (Rotterdam), uitgegroeid tot een fullservice e-commerce bedrijf met het hoofdkantoor in de UNESCO-geregistreerde Van Nelle Fabriek in Rotterdam. ISM eCompany behoort al decennia tot de top in e-Commerce. We werken voor (online) retailers en merken met nationale en internationale e-Commerce ambities. Aan de basis van dit succes staan onze ISM'ers. Van stagiaire tot manager, iedereen werkt hard en maakt zijn handen vuil. Bij ISM maakt iedereen impact. 'When you're good enough, you're old enough'. En dat is precies waarmee we het beste uit onze mensen halen.

Read the full description and apply

Login or register