Overview

Information Management Consultant

Function: Information Management | 40 hours a week

Type: Job

Location: Rotterdam

Apply now

Description

Unieke kans om binnen een snelgroeiende omgeving Informatie Management, in de breedste zin van het woord, écht op de kaart zetten. In deze rol krijg jij de kans om je in eerste instantie bezig te houden met alle facetten binnen Informatie Management met de mogelijkheid om je later te specialiseren binnen een van de disciplines en daar een team in aan te sturen. Grijp deze kans en solliciteer direct!

Jouw missie: De organisatie professionaliseren, automatiseren en inzicht geven door middel van data en IT.

Jouw rol:
Is heel breed binnen Informatie Management. Het doel is om de afdeling te laten groeien op de vijf core-disciplines: Applicatiemanagement, BI, Data Infrastructuur, Data Analytics en IT. Een unieke kans om van alles wat te leren en je vast te bijten in waar jij echt goed in bent. Een combinatie tussen werken aan de lange termijnstrategie en hands-on projecten.

Voorbeelden van projecten zijn:

  • Data Infrastructuur: Bouw samen met het Marketing Intelligence team een rapport over de kwaliteit van onze marketing data.
  • Applicatiemanagement: Coördineren van een implementatie van een nieuw recruitmentsysteem samen met de recruitment afdeling en een externe partij.
  • Business Intelligence: Een rapport maken voor GuiltyPeople (ons creative agency) om inzicht te geven in hun project management processen.
  • Analytics: De organisatie stimuleren om meer data driven te worden door bijvoorbeeld een data analytics tool te implementeren.

En zo gaat dit in de praktijk:

09.07 Je start de dag met een stand-up, waarin de hoogste prioriteiten van de dag worden besproken.

09.30 Bespreking met Frank, Sales & Marketing Manager van ISM, om hem verder te helpen met zijn sales forecast rapportage in PowerBI. Samen met hem bespreek je de toevoeging van nieuwe verkoopkansen aan de voorspelling en pas je wat visuals aan.

11.00 Bij de koffiemachine spreek je Frank (Marketo owner) over extra gegevens die uitgewisseld moeten worden tussen Marketo en CRM. Je adviseert hem om een kort voorstel te maken wat jullie in de volgende change management bespreking kunnen behandelen.

12.00 Het is woensdag! Dat betekent gezamenlijke tostilunch in de lounge.

13.00 Je werkt verder aan het programmeren van een Google Analytics connector voor onze Airflow ETL Proof of Concept waarbij je het voor elkaar hebt gekregen om wat Data van de sana-commerce.com website te laden in een SQL database en je upload je voortgang naar onze GIT repository.

15:30 Er is een voortgangsmeeting van ons Lead2deal proces voor Sana waar we nieuwe functionaliteit in ons CRM systeem aan het implementeren zijn samen met een externe partner. Tijdens deze meeting blijken een paar requirements niet goed gecommuniceerd te zijn.

16.30 Naar aanleiding van de meeting zet je een paar procesverbeteringen op voor externe projecten om dit in de toekomst te voorkomen en plant met Jan, de Information Manager, een meeting in om deze verbeteringen te bespreken.

17.30 Je sluit je dag af met een tevreden gevoel; je hebt de organisatie weer wat meer inzicht kunnen geven!

Wij bieden jou:

Ondernemerschap. Veel vrijheid in jouw rol, ruimte voor het uitwerken van eigen ideeën en initiatieven. Jij maakt impact op onze organisatie en dat merk je direct!

Snelgroeiende omgeving. Je komt terecht in een snelgroeiende, internationale omgeving waarin Informatie Management steeds belangrijker en ook groter wordt!

Ambitieus team. Samen met het Information Management team werk je hard om de ambitieuze doelen keer op keer te behalen en te overtreffen. Daarnaast gaat het team regelmatig met elkaar naar HackTalks om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen IT!

Internationale werkomgeving. Je werkt vanuit het hoofdkantoor in Rotterdam, maar werkt samen met collega’s in andere Europese regio’s, Sri Lanka, Australië en de USA.

Ontwikkeling. Naast persoonlijke begeleiding vanuit ons HR team, zal je ook trainingen volgen van Microsoft. Om op de hoogte te blijven van de laatste data trends, moedigen we je aan in te schrijven voor diverse cursussen naar keuze.

Fijne extra’s: Flexibele werktijden, vrijdagmiddagborrels, maandelijkse diners, wekelijkse woensdagmiddag ‘tosti’ lunch, ping pong, tafelvoetbal arena, vers fruit, sportdag en nog veel meer…

 

 

Wij zijn op zoek naar een ondernemende data-pionier:

Jij bent een echte data-pionier die het leuk vindt om constant nieuwe projecten op te zetten die bijdragen aan de professionalisering van de afdeling en de organisatie.Ondernemerschap met een hands-on mentaliteit is key. Zelf wat programmeren is geen probleem voor jou. Jij maakt direct impact op onze organisatie door projecten op te zetten die ervoor zorgen dat al onze medewerkers efficiënt om kunnen gaan met data en IT. Jij hebt geen uitgestippeld pad nodig, deze creëer jij het liefste zelf.

Verder heb jij:

  • Een WO diploma op zak, bij voorkeur in een technische richting.
  • 1-3 jaar ervaring in een Data-Driven omgeving.
  • Een passie voor technologie, software; eigenlijk alles rondom digitalisering!

Read the full description and apply

Login or register