Overview

Traineeship (2yrs) Samskip, Rotterdam

Function: Recruitment | 2 years | 40 hours a week

Type: Job

Location: Rotterdam

Salary: Markt conform salaris

Apply now

Description

Geef je carrière een vliegende start! Tijdens ons tweejarig traineeship ontwikkel jij jezelf in de logistieke sector en krijg je de kans om door te groeien naar een Samskip professional.

Ben jij de toegewijde Young Professional de we zoeken?

Als trainee bij Samskip houd je van nieuwe uitdagingen. Je werkt samen met collega’s om het beste resultaat te verkrijgen en weet daarbij je commerciële en sterke communicatieve vaardigheden effectief in te zetten. Als onderdeel van een team wil je niet alleen het beste uit jezelf halen, maar ook uit anderen.

Daarnaast:

  • heb je affiniteit met logistiek en economische vraagstukken;
  • beschik je over een afgeronde hbo- of wo-opleiding afgerond, of ben je nog aan het studeren;
  • ben je ambitieus, leergierig en ambieer je een internationale carrière;
  • sta je stevig in je schoenen, bezit je doorzettingsvermogen en is flexibel zijn onderdeel van je DNA.

Voor ons Finance Traineeship zijn wij tevens op zoek naar een kandidaat met een passie voor de financiële sector. Een relevante financiële studie is dan ook een pre.

Ons traineeship

Als trainee bij Samskip stomen wij je klaar voor een internationale carrière binnen ons bedrijf. Wij maken hierbij gebruik van jobrotatie; tijdens het tweejarig traineeprogramma vervul je twee gevarieerde functies, afhankelijk van waar je interesses en vaardigheden liggen. Op deze manier leer je de kneepjes van het vak kennen, krijg je de juiste zakelijke instelling en ontwikkel jij jezelf in alle vaardigheden die nodig zijn om bestaande processen te verbeteren en efficiënter en effectiever te maken.

Waarom trainee worden bij Samskip?

Samskip is een open-minded organisatie die als doel heeft om te groeien. ‘We don’t just move containers, we move careers forward too.’ Je werkt binnen een ambitieuze, dynamische en professionele omgeving, waarbij team spirit voorop staat. Onze Open Door Policy draagt bij aan een informele werksfeer.

Je maakt kennis met verschillende bedrijfsactiviteiten: van regelgeving en dienstverlening tot verschillende managementstijlen. Je bouwt een waardevol netwerk op, ontdekt wat jouw capaciteiten zijn en welke plek/functie het best bij jou past. Je doet werkervaring op in uitdagende projecten en krijgt professionele (externe) trainingen, maar ook ontvang je feedback over je prestaties en gedrag van professionals. Stimulans is bij Samskip belangrijk; dit uit zich in het mentoren, coachen én evalueren van onze trainees.

Dit bieden wij jou

Bij Samskip geven we je een hoge mate van verantwoordelijkheid. Elke dag brengt iets nieuws, elke dag is een uitdaging. De wereld is jouw playground: waar je ’s ochtends overleg hebt met Chinese collega’s, communiceer je ’s middags met klanten uit de USA en collega’s uit Brazilië.

Ga je aan de slag als trainee bij Samskip, dan hoort daar het volgende bij:

  • Een marktconform salaris, inclusief vakantiegeld en een dertiende maand
  • 28 vakantiedagen
  • Een pensioenvoorziening
  • Een tegemoetkoming in woon-werkverkeer

Reageren op de vacature

Wil jij samen met ons de wereld en ons bedrijf duurzaam en winstgevend maken? Laat zien wat jij in huis hebt en upload jouw cv en motivatie via onze sollicitatiebutton. We popelen om je te ontmoeten!

Over Samskip

Samskip is een transportbedrijf dat wereldwijd transport en transportgerelateerde services biedt over land, zee, spoor en via de lucht. Wij richten ons in het bijzonder op kostefficiënt, duurzaam en milieuvriendelijk vervoer. Met een omzet van meer dan 625 miljoen euro is Samskip één van de grootste transportbedrijven binnen Europa, met kantoren in 24 landen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Australië en ongeveer 1400 werknemers in totaal.

Read the full description and apply

Login or register