Overview

Traineeship (2jr)

Function: 40 hours a week

Type: Internship

Location: Rotterdam

Apply now

Description

Samskip is een transportbedrijf dat wereldwijd transport en transportgerelateerde services biedt. Dit doen we over land, zee, spoor en via de lucht. Ons doel? Alle vervoer zo kostenefficiënt, duurzaam en milieuvriendelijk maken. Met een omzet van meer dan 632 miljoen euro mogen we onszelf als een van de grootste transportbedrijven binnen Europa rekenen. Daar dragen onze kantoren in 24 landen en ongeveer 1520 werknemers zeker aan bij.

Dit betekent trainee worden bij Samskip:

  • Twee jaar leren en doen, met veel vrijheid
  • Samenwerken met professionals
  • Impact hebben op de transportwereld
  • Nieuwe culturen leren kennen


Denken, durven & doen: zo ziet ons traineeship eruit

Als trainee stomen wij je klaar voor een internationale carrière binnen transport. Hoe we dat doen? Met een all-in ervaring: je maakt kennis met verschillende disciplines en managementstijlen, doet ervaring op in uitdagende projecten en ontvangt feedback over je prestaties en gedrag van je collega’s.

Jobrotatie zorgt ervoor dat je tijdens het programma de kneepjes van het vak leert kennen: je vervult twee gevarieerde functies, afhankelijk van waar jouw interesses en skills liggen. Zo geven we je de echte Samskip instelling en ontwikkel jij jezelf in alle vaardigheden die nodig zijn om de ultieme transportexpert te worden. Het eerste jaar is gericht op jouw ontwikkeling, het tweede jaar ligt de focus op ervaring opdoen – een ervaring waar je de rest van je carrière de vruchten van plukt.

Volop verantwoordelijkheid & kansen om zelf dingen uit te zoeken leren: saaie momenten zijn er bij Samskip niet! – Elly Overdiek(Logistics Trainee)

Als trainee bij Samskip kun je rekenen op:

  • Een internationale carrière op een afdeling naar keuze.
  • Professionele interne en externe trainingen.
  • Jouw eigen netwerk opbouwen & kennismaken met nieuwe culturen.
  • Een uitstekend salaris, inclusief vakantiegeld en een 13e maand.
  • 28 vakantiedagen, pensioen en een tegemoetkoming in woon-werkverkeer .


Onze mensen vormen onze belangrijkste aanwinst en dat is niet voor niets. We hebben mensen zoals jij nodig om onze ambitie te versterken. Om frisse ideeën te opperen en kritisch te zijn. En uiteraard om klaargestoomd te worden voor een dynamische carrière in een wereld die continu verandert.


Together we make things happen

Kom samen met ons in beweging en solliciteer nu om jouw carrière te starten!

 

Read the full description and apply

Login or register