Overview

Digital Trainee bij RTL (WO/HBO+)

Function: Recruitment | bepaalde tijd m.u.o. onbepaalde tijd | 40 hours a week

Type: Job

Location: Hilversum

Deadline: 15-05-2019

Apply now

Description

RTL Digital traineeship

Grote kans dat je bij RTL direct denkt aan onze tv-zenders waarmee we in veel Nederlandse huiskamers aanwezig zijn. Maar RTL is meer dan tv alleen! Zo zijn we door onze digitale activiteiten zoals RTLXL, Buienradar, Videoland, een netwerk van YouTube-kanalen en verschillende programmawebsites en apps, inmiddels ook uitgegroeid tot een van de grootste spelers op de digitale markt. Om deze groei door te kunnen zetten zijn wij op zoek naar nieuw digital talent. Ga jij voor deze mooie kans?

 

Als trainee heb je een dienstverband bij RTL. Je wordt gekoppeld aan andere Young Professionals en werkt aan inhoudelijke projecten die bijdragen aan een succesvolle bedrijfsvoering. Je gaat samen met de business onderzoeken welke projecten interessant zijn voor jouw ontwikkeling als professional.

 

RTL wil trainees zo breed mogelijk ervaring laten opdoen. Je komt dan ook in de verschillende Business Units te werken, zodat je de organisatie goed leert kennen.

Als trainee krijg je een takenpakket dat past bij de doelstellingen van je traineeship. Naast deze taken krijg je de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van één of meerdere projecten.

 

Zo’n project sluit altijd aan op de vooraf bepaalde doelstellingen met het oog op je ontwikkeling. De projecten voer je uit bij uiteenlopende afdelingen zoals Tech, Data, Strategy, Concepts, Digital Media en Nieuws.

 

Werken en leren tegelijk

Ons bedrijf is altijd op zoek naar jong talent. Daarom bieden we onder andere een traineeship met een flexibel en uitdagend programma aan. Het traineeship is maatwerk en wordt afgestemd op de organisatiedoelstellingen. Het kent een vaste structuur, waarbinnen ruimte is voor individuele voorkeur en ontwikkeling; dit maakt je ondernemer binnen je eigen traineeship!

 

Talent naar de top

Het doel van ons programma? Potentie omzetten in werkelijk vermogen voor de trainee én RTL. Aan het begin van het traineeship nemen we een ‘ talent ontwikkel assessment’  af. Dit assessment helpt je om je individuele ontwikkeling vorm te geven en je vaardigheden als toekomstig professional te optimaliseren. Door continue begeleiding, training en coaching, zetten we maximaal in op het behalen van de geformuleerde doelstellingen. Uiteraard ben je zelf verantwoordelijk voor het realiseren van de ontwikkeldoelstellingen in je traineeprogramma.

Read the full description and apply

Login or register