Overview

Junior Belastingadviseur (2-4 jaar ervaring)

Function: 40 hours a week

Type: Job

Location: Schiphol

Apply now

Description

RSM is een gerenommeerde accountants- en belastingadviesorganisatie in Nederland. Samen met meer dan 800 andere RSM-kantoren vormen wij het 6e netwerk van internationaal opererende accountants- en adviesorganisaties wereldwijd. Met onze expertise kunnen wij onze cliënten optimaal adviseren. Onze medewerkers zijn een belangrijk onderdeel van ons succes. RSM biedt een afwisselende en uitdagende werkomgeving met voldoende ruimte voor persoonlijke groei, mede door het volgen van cursussen en (praktijk)opleidingen.

Voor ons kantoor in Schiphol zijn we op zoek naar een junior belastingadviseur.

DE FUNCTIE

Als junior belastingadviseur binnen onze organisatie werk je in team van (ervaren) fiscalisten. Door on-the-job training leer je de fiscale praktijk van onze nationale en internationale opdrachtgevers kennen. Binnen onze fiscale praktijk informeer je cliënten over fiscale aangelegenheden. Naast het voorbereiden van adviezen, start je ook met het (zelfstandig) schrijven van adviezen. Je onderhoudt regelmatig contact met de Belastingdienst en opdrachtgevers. Ook begeleid je aangiften van onder meer inkomsten- en vennootschapsbelasting; een gevarieerd pakket waarin je steeds meer zelfstandigheid krijgt.

AANBOD

Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden biedt RSM de nodige uitdagingen. Als jij op zoek bent naar een no-nonsense organisatie met dito collega’s, waar je jezelf kunt ontwikkelen als persoon en financieel professional, ben je bij ons op de juiste plaats. Wij bieden je volop mogelijkheden om je persoonlijke ontwikkeling een impuls te geven door ons aanbod van interne en externe opleidingen.

Requirements

PROFIEL

Wij zijn op zoek naar kandidaten met twee tot vier jaar werkervaring in de fiscale praktijk. Je hebt je opleiding fiscaal recht of fiscale economie afgerond en volgt nu de driejarige opleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB). Wij verwachten dat je representatief bent, beschikt over uitstekende schriftelijke- en communicatieve vaardigheden, je een sterk teamgevoel hebt en bovendien open staat voor de fiscale problematiek van de ondernemer.

Procedure

INFORMATIE EN SOLLICITEREN

Voor meer informatie bel je met Nienke Groenewold-Mud, afdeling personeelszaken, telefoon 023-5300400 of stuur je sollicitatie per e-mail naar ngroenewold@rsmnl.nl.