Overview

Corporate Development Analyst

Function: 40 hours a week

Type: Job

Location: Papendrecht

Apply now

Description

Heb je recent een Technische Bedrijfskunde of aanverwante WO-studie afgerond en zie je een toekomst als Corporate Development Analyst helemaal zitten? Wil je aan de slag bij een bedrijf waar overwerken geen doel op zich is? En wil je behalve analyseren en adviseren ook betrokken worden bij de implementatie van je voorstellen? Kom dan eens praten bij Boskalis! Voor de afdeling Corporate Development zijn we op zoek naar een Corporate Development Analyst. 

Boskalis is volop in ontwikkeling en we ondernemen regelmatig nieuwe initiatieven om onze organisatie nog effectiever, efficiënter en succesvoller te maken. In de rol van Corporate Development Analyst lever je een wezenlijke bijdrage aan het verder uitbouwen van dat succes. Je wordt daartoe ingezet op een breed speelveld met de volgende aandachtsgebieden:

 • Projecten gericht op de verbetering van onze operationele en managementprocessen;
 • Bedrijfsovernames en desinvesteringen;
 • Beoordeling van investeringsvoorstellen en businessplannen;
 • Ondersteuning van strategische besluitvorming.


De onderwerpen waar je aan werkt worden allemaal geïnitieerd door de Raad van Bestuur en als Corporate Development Analyst acteer je op alle niveaus van de organisatie.

Requirements

Je bent scherp analytisch en in alles tot achter de komma nauwkeurig. Je houdt van aanpakken en je neemt in je werk als vanzelfsprekend initiatief. Bovendien heb je een innemende persoonlijkheid en de sociale vaardigheden om anderen voor jouw ideeën te winnen en mee te krijgen in jouw adviezen. Dit doe je met veel gevoel voor de organisatie en voor de mensen om je heen. Bovendien raak je niet snel in de stress en je hebt er geen problemen mee om, als dat nodig is, wat langer door te werken. 

Daarnaast:

 • heb je een academische opleiding Technische Bedrijfskunde of aanverwante studie met uitstekende resultaten afgerond;
 • ben je niet alleen druk geweest met studeren, maar heb je ook andere activiteiten ondernomen om jezelf te ontwikkelen;
 • erken je het belang van stevige theoretische bagage maar ook dat van ‘gezond boerenverstand’;
 • ben je een echte netwerker en je legt gemakkelijk contact met collega’s en stakeholders van verschillende niveaus;
 • ben je van nature nieuwsgierig en krijg je energie van het uitdiepen van onderwerpen waar je nog nooit eerder mee te maken hebt gehad;
 • communiceer je zowel in het Nederlands als in het Engels ijzersterk;
 • stap je graag met enige regelmaat in het vliegtuig om voor kortere periodes naar het buitenland te gaan.

Extra informatie
De functie van Corporate Development Analyst is een fulltime functie (40 uur) met als standplaats Papendrecht, maar periodiek reizen maakt onderdeel uit van de functie. 

Interesse?
Solliciteer via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Rotterdam, Fulltime, Beleidsontwikkelaar, Bedrijfsanalist.