Overview

Werkstudent

Function: 40 hours a week

Type: Side job

Location: Amsterdam

Apply now

Description

Zit je in de laatste fase van je studie of ben je recentelijk afgestudeerd? Heb je tijd over en lijkt het je interessant om onze consultants voor een korte periode bij te staan in hun project- of onderzoekswerk? Meld je dan aan voor onze werkstudentenpool! Een leerzame en vrijblijvende manier om in contact te komen met Roland Berger, en meer inzicht te krijgen in strategie consulting.

Tijdens sommige projecten kunnen we een extra handje goed gebruiken. Als werkstudent doe je uitvoerende taken voor onze consultants. Dit kan, afhankelijk van de opdracht, variëren van een paar uur tot enkele dagen. Werkstudenten die bij ons aan de slag gaan ontvangen daarvoor uiteraard een vergoeding.

Op basis van je CV en cijferlijsten krijg je binnen twee weken te horen of we nog plek in de pool hebben voor iemand met jouw profiel.
Van te voren weten we niet óf, en hoe vaak, er een opdracht voor je binnen zal komen. Daarnaast is het aantal uren in de week afhankelijk van de opdracht. 

Wil je je aanmelden? Doe dit dan via onze openstaande vacatures op de site. 
Vermeld duidelijk je beschikbaarheid en voeg de volgende bijlagen toe:

• Curriculum Vitae
• Officiële cijferlijsten VWO
• Officiële cijferlijsten universiteit

Sollicitaties die niet compleet zijn zullen niet in behandeling worden genomen.

Voor vragen over het werkstudentschap kun je contact opnemen met Alette Schuurman: Alette.Schuurman@rolandberger.com of 020-7960615.

Read the full description and apply

Login or register