Overview

Meewerkstagiair Client and Management Reporting CRB

Function: 36 hours a week

Type: Internship

Location: Utrecht

Apply now

Description

Als stagiair ondersteun je het Client and Management Reporting team bij het faciliteren en bewaken van de rapportage processen van Rabobank in het buitenland: de maandelijkse rapportage, Inkomsten en kapitaalsvereisten per klant. Je ondersteunt bij de voorbereiding van kwalitatief hoogwaardige managementinformatie op periodieke basis. 

 

Verder doe je voor je afstudeerstage onderzoek naar mogelijke inkomsten categorieën waar deze relevant zijn voor Management Accounting van een grootzakelijke bank. Deze toets je aan de IFRS regels. Hierna je gaat vaststellen in hoeverre deze informatie stroom zou kunnen worden opgezet met de internationale kantoren. Dit vindt plaats in afstemming met de stakeholders.


Onze afdeling 
De afdeling Control & Risk Information Services (CRIS) is het operationele informatie platform waar alle control- en riskgerelateerde data voor de Rabobank Groep worden vastgelegd en verwerkt. Hierover wordt gerapporteerd ten behoeve van zowel in- als externe partijen. Het doel van CRIS is een consistente, kwalitatief hoogwaardige vastlegging en bundeling van data. Het CMR team focust zich op Management informatie en het opzetten en ontwikkelen van standaard rapportages met behulp van Tableau en SQL databases.

Wij staan voor een open en inspirerende werkomgeving met korte communicatielijnen en snelle besluiten (pragmatisch). Het draait om innovatieve ideeën, oplossingen en technologieën, binnen uitdagende, complexe projecten. Wij vinden plezier en humor een belangrijk aandeel in onze werkdag.

Wij bieden 

  • Bij de Rabobank bieden we je een maandelijkse stagevergoeding.
  • De uiteindelijke hoogte van stagevergoeding is afhankelijk van je opleiding.

Read the full description and apply

Login or register