Overview

Meeloopstagiair Diversiteit

Function: 6 months | 30 hours a week

Type: Internship

Location: Utrecht

Apply now

Description

Ben jij geïnteresseerd in een dynamische omgeving, wil je samenwerken met interne en externe experts op het gebied van diversiteit, wil je ervaring opdoen in een uitdagende organisatie dan ben je degene die we zoeken!

Het team Talentmanagement/Diversiteit zoekt een stagiair die in een meewerkstage operationele ondersteuning gaat geven aan de uitvoering van het diversiteitsbeleid.
De stagiair voert in opdracht van de Global Expert Diversity & Inclusion verschillende werkzaamheden uit. 

  • Ondersteuning geven aan de organisatie en uitvoering van het diversiteitsbeleid (organiseren van activiteiten, verzorgen van de verslaglegging, publiceren en onderhouden van communicatie over diversiteit)
  • Monitoren en evalueren van projecten en activiteiten
  • Ev. opzetten en uitvoeren van een klein onderzoek op het gebied van diversiteit 

Daarnaast is er voldoende ruimte om kennis te maken met de diverse onderdelen van de Rabobank, een netwerk op te bouwen en ook zelf onderzoek te doen.

 

De afdeling 
Talentmanagement is noodzakelijk voor de continuïteit van de organisatie en ‘enabler’ voor de strategie. Talentmanagement zorgt voor het behoud van talenten en sleutelfunctionarissen. Het realiseren van diversiteit en een inclusieve cultuur is daarbij een belangrijk uitgangspunt. De Global Expert Diversity & Inclusion is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het diversiteitsbeleid voor de gehele Rabobank, het opzetten van projecten en activiteiten om de gestelde doelen te realiseren en het monitoren van de voortgang. Dit alles wordt gedaan in overleg met de Diversiteitsboard, het management van HR en in nauwe samenwerking met de diverse collega’s van het Team Talentmanagement. 

Wij bieden  

  • Bij de Rabobank bieden we je een maandelijkse stagevergoeding. 
  • De uiteindelijke hoogte van stagevergoeding is afhankelijk van je opleiding.

Read the full description and apply

Login or register