Overview

Werkstudent Global Mobility

Function: Recruitment | Minimaal 3 maanden | 24 hours a week

Type: Side job

Location: Rotterdam/Amsterdam

Apply now

Description

Nieuwsgierig naar de wereld waar Global Mobility en Tax samenkomen?

Ben je een masterstudent die staat te popelen om zijn/haar opgedane fiscale kennis in de praktijk te brengen en daarnaast nieuwsgierig hoe PwC binnen de wereld van Tax en Global Mobility samenwerkt en haar klanten adviseert en begeleidt? Ga dan aan de slag als werkstudent!

Studeer je Fiscaal Recht of Fiscale Economie en ben je minimaal twee dagen per week beschikbaar? Meld je dan nu aan en ervaar hoe het is om te werken bij PwC.

Wie ben je?
Je bent een talentvolle en ambitieuze student. Je wilt jezelf ontplooien en nu al vaardigheden, inzichten en relaties opbouwen die de rest van je carrière van pas komen.

  • Je bent bezig met je master voor de universitaire opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie.
  • Je wilt graag ervaren hoe het is om als fiscalist te werken.
  • Je vindt het leuk om op praktische en creatieve wijze steeds weer nieuwe vraagstukken te analyseren en op te lossen.
  • Je werkt graag in een team.
  • Je weet duidelijk te motiveren waarom je een carrière in de fiscaliteit én bij PwC ambieert.

Hoe ziet je werk eruit?
Als Werkstudent Fiscaal Recht / Fiscale Economie werk je in beginsel drie maanden twee/drie dagen per week als volwaardig teamlid in onze fiscale praktijk. Als werkstudent ervaar je wat onze professionals dagelijks beleven en krijg je een goed beeld van de werkzaamheden die je te wachten staan als je misschien bij PwC in vaste dienst komt.

Wat bieden we je?
Als je bij PwC als werkstudent aan de slag gaat, ben je verzekerd van diverse klanten, inspirerende collega's en een goede stagevergoeding.
Je krijgt een professional uit de praktijk als persoonlijke begeleider toegewezen, die dagelijks contact met je heeft en je ondersteunt bij je ontwikkeling.
Je ontvangt een laptop van de zaak.
Je krijgt de kans PwC van binnenuit te leren kennen, als een mogelijk toekomstig werkgever.

Wie zijn we?
Bij PwC Nederland werken ruim 4.300 professionals nauw met elkaar samen vanuit 12 vestigingen. We bieden jou volop kansen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, waarmee je het maximale uit jezelf en jouw carrière haalt. Ontdek, ga relaties aan, ontwikkel jezelf en maak impact. Dan garanderen wij je een afwisselende baan in een prettige en collegiale sfeer. Wij zijn ons daarbij bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en handelen daar ook naar. Dit doen we met oog voor persoonlijke verschillen en de ontwikkeling van jouw specifieke talenten.

De vacature valt binnen het werkveld Tax. Dit werkveld biedt dienstverlening op het gebied van belastingadvies, pensioenen en actuariaat en daaraan gerelateerde HR-diensten.

Solliciteer nu!
Heb je interesse en voldoe je aan alle functie-eisen? Bekijk onze sollicitatieprocedure of solliciteer direct via www.werkenbijpwc.nl. Wij hebben drie vaste instroommomenten, namelijk 1 februari, 1 mei en 1 september. Je ontvangt binnen twee weken bericht over de voortgang.
Heb je vragen over deze vacature? Bel of mail me gerust!

Lauren Bostelaar - Recruiter

088-792 76 61
Lauren.bostelaar@nl.pwc.com

Read the full description and apply

Login or register