Overview

Meeloopstage Corporate Finance

Function: 32 hours a week

Type: Internship

Location: Amsterdam

Apply now

Description

Wil je een meeloopstage in Corporate Finance doen? Dat kan bij PwC. Je loopt mee op verschillende opdrachten, zodat je in staat bent om de theorie te toetsen aan de praktijk en je je kennis in korte tijd kunt uitbreiden. Je maakt gebruik van al onze informatiebronnen en de kennis van onze professionals.

Hoe ziet je werk eruit?

Je bent een belangrijke schakel binnen het team en ondersteunt bij de uitvoering van projecten en de voorbereiding van pitches. Je ondersteunt bij het identificeren en analyseren van potentiële acquisitietargets of kopers, het voorbereiden van waarderingsanalyses, het maken van financiële modellen en je doet zelfstandig research voor bedrijfs- en marktpresentaties.

Wat bieden we je?

Als je bij PwC stage gaat lopen, ben je verzekerd van diverse klanten, inspirerende collega's en een goede stagevergoeding.

  • Je bent werkzaam in één van de leading mid-market M&A teams van Nederland met een continue deal flow.
  • Je krijgt de kans om samen met ervaren professionals te werken aan zowel origination van deals als de executie ervan.
  • Je kunt ervaring opdoen binnen verschillende sector-teams, zoals Consumer & Retail, Industrial Products & Services, Technology/Media/Telecom & Healthcare en Debt Advisory.
  • Je krijgt eigen verantwoordelijkheden en de vrijheid om werkzaamheden naar je toe te trekken en deze zelfstandig uit te voeren.
  • Je krijgt een persoonlijke stagebegeleider toegewezen (een professional uit de praktijk) die de gehele stageperiode (minimaal 3 maanden) contact met je heeft en je ondersteunt bij je ontwikkeling.
  • Je stageperiode wordt in overleg met jou bepaald.

Wie zijn we?

Bij PwC Nederland willen we een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Wij zijn een netwerk van firma’s in 157 landen met meer dan 208.000 mensen. In Nederland werken ruim 4.400 mensen met elkaar samen. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten.

De stage corporate finance valt binnen de business unit Deals & Forensics binnen het werkveld Advisory, waarin we klanten adviseren op de terreinen van fusies en overnames, organisatieontwikkeling, performance improvement en crisismanagement.

Read the full description and apply

Login or register