Overview

Consultant Risk & Compliance

Function: Campus Recruitment Advisory | 40 hours a week

Type: Job

Location: Amsterdam

Apply now

Description

Wil jij groeien, impact maken, het beste uit jezelf en je collega’s halen en heb jij een eigen kijk op thema’s als governance, risk management, internal control en compliance? Kom dan onze snel groeiende Risk & Compliance Consulting praktijk versterken. Wij helpen internationale toporganisaties – zowel Financiële instellingen als organisaties in de commerciële diensten sector - bij het beheerst realiseren van hun strategie en goed in te blijven spelen op veranderingen in wet en regelgeving en de verwachtingen van hun stakeholders.

Wie ben je?

  • Je hebt een afgeronde opleiding op academisch niveau (master titel) bijvoorbeeld op het gebied van Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of (financiële) Economie, in combinatie met Rechten of een IT gerelateerde studie is een pre). Of je hebt een academische achtergrond en bewezen affiniteit met het beschreven vakgebied, dan komen we ook graag met je in contact voor deze functie;
  • Je hebt affiniteit met operational / financial risk management/internal control en/of compliance & markets regulation en/of met enterprise-wide risk management;
  • Je bent zelfstandig, planmatig en vindt het leuk om in teamverband op praktische en creatieve wijze nieuwe vraagstukken te analyseren en op te lossen; 
  • Je bent getalenteerd op het gebied van commercie, communicatie- en advies en spreekt en schrijft vloeiend Nederlands & Engels;

  Je vindt het uitdagend om in internationaal verband te werken.

Hoe ziet je werk eruit?

Als Consultant Risk & Compliance breng je vanaf dag één een groot deel van je tijd door bij aansprekende (en internationale) ondernemingen. Je helpt onze klanten bij het beheerst realiseren van hun strategie en met het omgaan met wet-  en regelgeving. Bijvoorbeeld door risicomanagement te integreren met performance management, risicomanagement in te bedden in de planning- en controlcyclus, of een cultuur van ethisch en risicobewustzijn te stimuleren. Je vindt het leuk en uitdagend om te bouwen aan vernieuwende ideeën, concepten en oplossingen en weet deze ook in resultaat om te zetten.

Vanwege het vaak multidisciplinaire karakter van onze adviesprojecten, hebben wij een uitgebreid netwerk van specialisten opgebouwd zowel intern als extern. We werken met teams aan projecten in een uitdagende omgeving waarin dagelijks veel verandering optreden. De complexiteit van de problematiek binnen zowel de commerciële diensten als financiële sector en de dynamiek van de omgeving zorgen ervoor dat het “never a dull moment” is. Daarnaast kun je regelmatig in de kranten teruglezen wat we samen met onze klanten hebben bereikt.

Naast het directe werk voor onze klanten ben je actief betrokken bij business development, het schrijven van (vaktechnische) artikelen en het organiseren van klantbijeenkomsten over het vakgebied en de toekomst ervan.

Verder bouw je een netwerk op binnen PwC en doet ervaring op in meerdere disciplines van onze dienstverlening en ontwikkel je continu je vakinhoudelijke kennis en adviesvaardigheden.

Wat bieden we je?

Als je bij PwC gaat werken, ben je verzekerd van diverse klanten, inspirerende collega's en uitgebreide arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en flexibel werken en leven.

  • Je krijgt uitstekende mogelijkheden.
  • Je wordt onderdeel van een internationale adviesorganisatie.
  • Je speelt een belangrijke rol bij toonaangevende transformatietrajecten.
  • Je krijgt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere een deels premievrij pensioen en 32 vakantiedagen.

Solliciteer nu!

Heb je interesse en voldoe je aan de functie-eisen? Bekijk hier onze sollicitatieprocedure en solliciteer direct via de button ‘Solliciteren’. Heb je vragen? Bel of mail me gerust.

Romaana Bharos

088 - 79 23 530
romaana.bharos@nl.pwc.com

Requirements

Specialization

Other

Required Languages

Dutch, English