Overview

Consultant Deal Analytics

Function: 40 hours a week

Type: Job

Location: Amsterdam

Apply now

Description

De professionals van PwC Deals ondersteunen klanten bij het initiëren en uitvoeren van complexe transacties. De projecten betreffen het ondersteunen van klanten aan zowel de aankoop- als de verkoopkant, waarbij data-analyse een steeds belangrijkere rol speelt. Daarbij richten we ons niet op één techniek, maar zorgen we ervoor dat we over een hele reeks technieken en tools beschikken om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

Het Nederlandse Deal Analytics-team werkt nauw samen met collega’s in andere landen, zoals Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, maar ook wereldwijd. In je carrière kunnen zich dus ook internationale kansen voordoen. Naast toegang tot interne en externe opleidings- en leermogelijkheden vormt ‘learning on the job’ een belangrijk element in je deskundigheidsontwikkeling.

Als Consultant maak je deel uit van een team van probleemoplossers met uitgebreide advies- en sectorervaring. Wij helpen onze klanten bij het oplossen van complexe zakelijke problemen, van strategie tot uitvoering. Je specifieke verantwoordelijkheden zijn onder meer:

  • het team proactief assisteren bij verschillende aspecten van het project;
  • deliverables voorbereiden;
  • bijdragen aan de ontwikkeling van je eigen technische vakkennis en die van je team;
  • ontwikkelingen bijhouden op zakelijk en economisch gebied, op lokaal en nationaal niveau;
  • compliance;
  • werken aan de ontwikkeling van interne relaties en jouw PwC-merk.

Read the full description and apply

Login or register